ANA SAYFA > SPOR > Hüseyin Hamamcı’nın sözleşmesi fesh edildi

Hüseyin Hamamcı’nın sözleşmesi fesh edildi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Hüseyin Hamamcı’nın sözleşmesi fesh edildi

Karşıyaka’da yeni yönetimin iş başına geçtikten sonra Yusuf Şimşek’le anlaşmasının ardından kulüpteki geleceği soru işaretine dönüşen Hüseyin Hamamcı’nın sözleşmesi fesh edildi.

Yusuf Şimşek’in göreve gelişinin ardından sözleşmesi devam eden Hüseyin Hamamcı’ya altyapı sorumluluğu teklif edilmiş, Hüseyin Hamamcı sportif direktörlük yapmak isteyince taraflar arasında anlaşma sağlanamamıştı. Hüseyin Hamamcı’nın çok iyi bir Karşıyakalı olduğunu ve her zaman için kulübe destek olduğunu belirten kulüp yöneticileri, hocayla karşılıklı olarak anlaşıldığını ve Hamamcı’yaa 50 bin lira ödenerek sözleşmesinin fesh edildiğini açıkladılar.

Hocanın ayrılığına dair kulüpten de kısa bir açıklama yayınlanarak “Hüseyin Hamamcı hocamız ile görüşülerek ve uzlaşılarak karşılıklı olarak sözleşme fesih işlemi yapılmıştır. Kendisi her zaman olduğu gibi Karşıyakalılığını göstermiştir. Zor dönemde yaptığı çalışmalardan ötürü kendisine teşekkür ederiz” denildi.

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Mustafa Aşan ve Youssef’in lisansı bugün çıkıyor
Sonraki Haber AK Partili Doğan'dan Kocaoğlu'na stat tepkisi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?