ANA SAYFA > EĞİTİM > Bostanlı’da “Çocuk Oyun Parkı” açıldı…

Bostanlı’da “Çocuk Oyun Parkı” açıldı…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlı’da “Çocuk Oyun Parkı” açıldı…

Bostanlıspor, Karşıyaka Belediyesi’nin katkılarıyla Gode Cengiz Spor Tesisleri içinde mahalle çocuklarının oynayabilecekleri bir oyun parkını hizmete açtı.

Sokak arası oyunlarına hasret kalan mahalle çocuklarına ücretsiz hizmet veren “Bostanlıspor Çocuk oyun parkı”nda 2-8 yaş gruplarına hitap edecek çeşitli oyuncaklar yer alıyor.
Bostanlıspor Gençlik Spor Kulübü Başkanı Avni Erboy, günümüzde çocukların mahalle arası çıkarak, sokakta oynamaya hasret kaldığını belirterek, “Karşıyaka Belediye Başkanımız Hüseyin Mutlu Akpınar’a bu konuyu açtığımızda büyük heyecan duydu ve ne gerekiyorsa yapalım, yeter ki çocuklarımız mutlu olsun, huzurlu ortamda keyifle oynasın dedi. Biz de başkanımızın çocuklara olan düşkünlüğü, sevgisi ve ilgisini bu parka aktararak çeşitli oyuncaklar alıp kullanılmayan alanımıza bir güvenli Çocuk Oyun Parkı oluşturduk. Çocukların hiçbir şekilde rahatsızlık duymayacağı, tehlike yaşamayacağı ve ailelerinin de gözetiminde doyasıya oynayacakları oyun parkımızı kullanımlarına sunduk. Çocuklarımız Saat 9.00-23.00 arası bu parktan özgürce ve üstelik de ücretsiz olarak yararlanabileceklerdir. Zaman zaman da eğiticilerimiz eşliğinde eğitici ve öğretici oyunlar oynanıyor, sporun kuralları öğretiliyor. Geleneksel çocuk oyunlarından olan körebe, saklambaç, mendil kapmaca, yakan top, seksek de oynatılacak. Bu konuda bize sonsuz destek veren belediye başkanımız Hüseyin Mutlu Akpınar’a çok teşekkür ederiz” dedi.
“Bostanlıspor Çocuk Oyun Parkı”nda, mini basketbol potası, mini kale, kaydıraklar, çeşitli top oyunları, bisiklet, tahtaravalli, çeşitli arabalar ve çocuk oyuncakları yer alıyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber AK Partili vekiller İzmir'in sorunlarını konuştu
Sonraki Haber Mustafa Aşan ve Youssef’in lisansı bugün çıkıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?