ANA SAYFA > İZMİR > AK Partili vekiller İzmir'in sorunlarını konuştu

AK Partili vekiller İzmir'in sorunlarını konuştu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
AK Partili vekiller İzmir'in sorunlarını konuştu

AK Parti İzmir Milletvekilleri AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Prof. Dr. Nükhet HOTAR’ın ev sahipliğinde AK Parti Genel Merkezi'nde akşam yemeğinde bir araya geldi.

İzmir’in sorunlarının ve çözüm önerilerinin konuşulduğu toplantıda Hotar, “İzmir’imize AK Parti ailesi olarak birlik ve beraberlik içinde hak ettiği değeri kazandırmak için çalışıyoruz” dedi. Toplantıda İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin açtığı dava sonucunda ihaleleri iptal edilen Karşıyaka ve Göztepe statları projeleri ele alınırken Hotar; “İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin açtığı dava sonucunda ihaleleri iptal edilen Karşıyaka ve Göztepe statları projelerinin durdurulmasının en büyük suçlusu İzmir Büyükşehir Belediye Başkanıdır. Statların yapılmasını kararlılık ile takip edeceğiz. Bu zihniyet İzmirli vatandaşlarımızın ve İzmir’imizin iyi hizmet almasını engellemeye çalışıyor” diyerek Aziz Kocaoğlu'na tepki gösterdi.

Türkiye’nin en pahalı suyunun İzmir’de olduğunu ve büyük bir çöp sorunu yaşandığını söyleyen Hotar; “İzmir’in bu sorunlarını aşıp Türkiye’nin en büyük üçüncü şehri gibi yaşamasını sağlayacağız” dedi. Meclis çalışmalarında İzmirli milletvekillerinin bir arada koordineli bir şekilde çalışma yürütmesinin önemine dikkat çekilirken, İzmir'de devam eden projelerle ilgili istişareler de yapıldı.

Toplantıya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Nükhet Hotar, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, İzmir Milletvekilleri İbrahim Turhan, Kerem Ali Sürekli, Hamza Dağ, Hüseyin Kocabıyık, Necip Kalkan ve Atilla Kaya katıldı.

 
PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kosovalı Bakan'dan İzmir'e ziyaret
Sonraki Haber Bostanlı’da “Çocuk Oyun Parkı” açıldı…

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?