ANA SAYFA > GÜNDEM > MÜSİAD terör saldırılarını kınadı

MÜSİAD terör saldırılarını kınadı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
MÜSİAD terör saldırılarını kınadı

MÜSİAD İzmir Başkanı Ümit Ülkü, bir mesaj yayınlayarak Ankara’da ve Diyarbakır’da meydana gelen hain saldırıları şiddetle kınadı.

MÜSİAD İzmir Başkanı Ümit Ülkü, mesajında şu ifadelere yer verdi; "MÜSİAD olarak, Ankara’da ve Diyarbakır’da düzenlenen bombalı saldırıları şiddetle kınıyoruz. Şehitlerimize ve hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet ve yaralılara da acil şifalar diliyoruz.

Bu saldırıların birlik ve beraberliğimize engel olamayacağını bir kez daha belirtmek istiyoruz. Yaşananlara karşı son derece duyarlı olmalıyız. Zaman, birlik olma zamanıdır. Bu ve benzer saldırılar karşısında millet olarak dimdik ayakta duracağımıza olan inancımızı bir kez daha tekrarlarken acılı ailelere de sabırlar diliyoruz. Bilinmelidir ki terörün dili, dini, ırkı, mazereti olmaz. Geçmişteki fırtınaları nasıl atlattıysak bugün de atlatacağız. Milletimizin başı sağ olsun."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Türkiye'deki en iyi Filistinli öğrenci İKÇÜ'de okuyor
Sonraki Haber Tarım'da ÜFE artıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?