ANA SAYFA > GÜNDEM > MÜSİAD, Karşıyaka Zübeyde Hanım Huzurevi ziyaret etti

MÜSİAD, Karşıyaka Zübeyde Hanım Huzurevi ziyaret etti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
MÜSİAD, Karşıyaka Zübeyde Hanım Huzurevi ziyaret etti

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği İzmir Başkanı Ümit Ülkü başkanlığındaki MÜSİAD İzmir heyeti Dünya Yaşlılar Günü münasebetiyle Karşıyaka Zübeyde Hanım Huzurevi ve Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti.

Ziyarette önce Karşıyaka Zübeyde Hanım Huzurevi ve Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezi Müdür Yardımcısından bilgiler alan heyet huzurevi sakinlerine gül hediye ederek 1 Ekim Dünya Yaşlılar Gününü kutladı. Daha sonra huzurevi sakinlerinden oluşan heyetin sunduğu Türk Sanat Müziği ziyafetini izledi.

Ziyaretten sonra açıklama yapan MÜSİAD İzmir Başkanı Ümit Ülkü: “Yaşlılık hayatın çok özel bir dönemidir. Yaşlılarımız dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzün ve değerlerimizin yarınlara taşınmasını sağlayan en değerli varlıklarımızdır. Bizleri bugünlere getiren yaşlılarımızı her zaman hatırlamalı, bugünlerimizi onlara borçlu olduğumuzu ve yarının yaşlı adayları olduğumuzu unutmamalıyız” dedi.

Her toplumun hafızasının olması gerekliliğinin önemine işaret eden Ülkü, bunu sağlayanların toplumun yaşlıları olduğunu söyleyerek, şunları kaydetti: Unutmayalım ki sevgiye en çok muhtaç olanlar yaşlılarımızdır. Bizler yaşlılarımıza gösterdiğimiz sevgiyle genç kuşağa örnek olmayı başardığımız ölçüde yaşlandığımızda saygıyı hak edebileceğiz. Bizleri bu günlere ve geleceğe hazırlayan yaşlılarımız için hayatı kolaylaştırmak ve kimseye muhtaç olmadan yaşamalarını sağlamak, onlara gereken saygıyı ve ihtimamı göstermek, toplum olarak hepimizin görevidir.

Bu duygularla tüm büyüklerimizin MÜSİAD İzmir Ailesi olarak belli gün ve haftalarda değil bir ömür boyu sevgi ve saygıyla anılması temennisiyle tüm yaşlılarımızın “Dünya Yaşlılar Günü”nü kutlar, minnet ve şükran duygularımızla, sağlıklı ve mutlu uzun ömürler dileriz" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka iyi başladı...
Sonraki Haber İGC yönetiminden Kocaoğlu’na iade-i ziyaret

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?