ANA SAYFA > İZMİR > İGC yönetiminden Kocaoğlu’na iade-i ziyaret

İGC yönetiminden Kocaoğlu’na iade-i ziyaret

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İGC yönetiminden Kocaoğlu’na iade-i ziyaret

İzmir Gazeteciler Cemiyeti (İGC) Yönetim Kurulu üyeleri, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na iade-i ziyarette bulundu.

İGC Yönetim Kurulu üyelerinin tam kadro katıldığı ziyarette, karşılıklı işbirliği, ülke ve kent gündeminin yanı sıra yeni projeler konuşuldu.

İGC Yönetimi’ni ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu ifade eden İBB Başkanı Aziz Kocaoğlu, “Basına ve gazetecilere yönelik artan baskıları, saldırıları üzülerek takip ediyoruz. Son olarak Ahmet Hakan çirkin bir saldırıya uğradı. Basının bu kadar baskı altına alınması, çeşitli şekillerde saldırıya uğraması çok tehlikeli. Bütün bunların biran önce sonlanmasını diliyorum” diye konuştu.

İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Misket Dikmen de, Cemiyet olarak İzmir Büyükşehir Belediyesi’ni her zaman yanlarında hissettiklerini, karşılıklı işbirliği ve diyaloğun artarak devam etmesini dilediklerini söyledi.

Yaklaşık 1 saat süren ziyaretin ardından İGC Yönetim Kurulu üyeleri, Başkan Aziz Kocaoğlu ile birlikte fotoğraf çektirdi. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber MÜSİAD, Karşıyaka Zübeyde Hanım Huzurevi ziyaret etti
Sonraki Haber Mavişehir'de tramvay çilesi!..

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?