ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka iyi başladı...

Pınar Karşıyaka iyi başladı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka iyi başladı...

Basketbol Süper Ligi'nin son şampiyonu Pınar Karşıyaka Pınar Cup'taki ilk maçında Rönesans TED Ankara Kolejliler'i 73-65 mağlup etti.

Başa baş geçen ilk periyodu 20-17 önde bitiren Kaf-Kaf, soyunma odasına da 36-35'lik skor avantajıyla girdi. Maçın üçüncü periyodunda özellikle Ragland ve Justin Carter'ın dış atışlarıyla rakibi karşısında etkili olan yeşil-kırmızılılar finale 57-51 üstünlükle başladı. Son çeyrekte Gabriel'in pota altındaki başarılı oyunuyla farkı 11 sayıya kadar çıkaran Pınar Karşıyaka, salonda 8 sayı farkla galip ayrıldı. Maçı İzmir temsilcisinin Fenerbahçe'den transferi Kenan Sipahi ve futbol takımının Teknik Direktörü Kemal Özdeş de izledi. Pınar Cup'ın ikinci gününde yarın saat 17.00'de Rönesans TED Ankara Kolejliler-PAOK, saat 19.15'te de Pınar Karşıyaka-Trabzonspor Medical Park müsabakaları oynanacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Stadı'nın önünde engel kalmadı...
Sonraki Haber MÜSİAD, Karşıyaka Zübeyde Hanım Huzurevi ziyaret etti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?