ANA SAYFA > İZMİR > MÜSİAD İzmir Şubesi İbrahim Turhan’ı ziyaret etti

MÜSİAD İzmir Şubesi İbrahim Turhan’ı ziyaret etti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
MÜSİAD İzmir Şubesi İbrahim Turhan’ı ziyaret etti

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İzmir Şubesi Ak Parti İzmir Milletvekili Doç. Dr. İbrahim Turhan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

MÜSİAD İzmir Başkanı Ümit Ülkü başkanlığında Ak Parti İzmir İl Teşkilatında gerçekleşen ziyarete MÜSİAD’lı üyeler katıldı. Ülkü, İbrahim Turhan’ı İzmirlilerin çok benimsediğini, İzmir için yapılacak hayırlı projelerde her zaman en önde gelecek vekillerden olduğunu belirterek Turhan’a yeni dönemdeki çalışmalarında başarılar diledi.

 

İzmirli vekillerin İzmir’in her zaman teminatı olduğunu aktaran Ülkü: “Şu an siyasi belirsizlik bizleri kaygıya düşürmüyor. Ortada kararlılıkla devam eden bir hükümet iradesi mevcuttur. Ülkemizde her türlü oluşabilecek siyasi tabloya hazırız. Bu doğrultuda baktığımızda ister seçim olsun ister olmasın İzmirli vekillerimizin bu ara dönemde bizlerin hakkını sonuna kadar savunacağından şüphe duymuyoruz.” diye konuştu.

 

Son zamanlarda artan terör olaylarına değinen Ülkü: “ Ülkemizde son zamanlarda yaşanan olaylardan büyük üzüntü duymaktayız. Bu saldırılar ile ülkede kaos ortamı çıkarmak isteyenler hiçbir zaman amaçlarına ulaşamayacaktır. Bu ülkenin 1000 yıllık kardeşlik kültürü, ülke üzerinde yapılmak istenen operasyonlara engel olacaktır. Barış adına yapılacak samimi davranışların da her zaman destekleyicisi olacağız. Fakat barışı suiistimal edecek bir anlayışa da destek vermeyiz. Birliğimizi, beraberliğimizi ve huzurumuzu kaçırmak isteyen terör örgütlerine karşı kararlı bir duruş sergileyen devletimizin yanında olmak ülkede yaşayan her vatandaşın görevidir.” dedi.

 

MÜSİAD heyetinin Turhan’a aktardığı bir başka konu ise MÜSİAD’lı 69 ortağın açmış olduğu “Derece Koleji” oldu. Bu sene MÜSİAD’lı iş adamları olarak hiçbir ticari kaygı duymadan eğitim alanında ülkenin geleceğine yatırım yaptıklarını ifade eden Ülkü, Turhan’ı açtıkları yeni okul hakkında bilgilendirdi.

 

Yapılan nazik ziyaret için MÜSİAD İzmir’e teşekkürlerini sunan Turhan, İzmir için iş adamları ile ortak projelerde yer alıp İzmir’in kalkınması için ter akıtacaklarını söyledi. Turhan: “İzmir bugün bulunduğu konum itibari ile tarihi, kültürel, ekonomik anlamda eşsiz bir şehirdir. Bu güzel şehri yapacağımız çalışmalar ile olması gerekenden daha iyi noktalara taşıyacağız. Bu doğrultuda şehrin ana damarlarını çok iyi bilen sivil toplum örgütleri ile istişarelerimiz ve fikir alışverişlerimiz her zaman en üst düzeyde olacaktır. MÜSİAD’lı iş adamları olarak sizlerin çalışmaları bizlere yol açacaktır. MÜSİAD her zaman ülkemizin maddi ve manevi gelişimine büyük katkılar sağlayan kurumların başındadır.” diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Balbay'dan TBMM'ye kanun teklifi...
Sonraki Haber Su içi fizyoterapi ile sağlık kazanın

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?