ANA SAYFA > İZMİR > MÜSİAD İzmir Heyeti Kerem Ali Sürekli’yi ziyaret etti

MÜSİAD İzmir Heyeti Kerem Ali Sürekli’yi ziyaret etti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
MÜSİAD İzmir Heyeti Kerem Ali Sürekli’yi ziyaret etti

Müstakil Sanayici İşadamları Derneği (MÜSİAD) İzmir Şubesi, Ak Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli’yi Başkan Ümit Ülkü ve beraberindeki heyet ile ziyaret etti.

Ziyarette MÜSİAD İzmir heyeti ile şehrin geleceği ve vizyonu üzerinde yapılması planlanan projeler hakkında fikir alışverişi yapıldı. MÜSİAD İzmir Başkanı Ümit Ülkü: “Kerem Ali Sürekli Vekilimiz İzmir’i iyi bilen şehrin sorunlarına çözüm üreten, sonuç odaklı, vatandaşlar ile direkt bağlantıda olan ve elinden geldiğinde hiçbir isteğe kayıtsız kalmayan İzmirli seçmen için önemli bir kazanım.” dedi.

Yakın gelecekte olabilecek seçimler ile ilgili görüş bildiren Ülkü: “ Seçimlerden sonra oluşan koalisyon görüşmeleri sonucunda her ne kadar bir sonuç çıkmasa da öncelikle tüm parti görevlilerini karşılıklı nezaket ve saygı çerçevesinde görüşmelerini tebrik etmek gerekir. Millet iradesi doğrultusunda oluşan Meclis’teki hükümet yapısının doğru orantıda çıkmasını, sonuca giderken samimi ve iyi niyetle gayret edilmesini MÜSİAD olarak her platformda ifade etmiştik. Ayrıca oluşan siyasi tablo sonucunda bütün gayretler ve iyi niyetli görüşmeler bitiminde bir koalisyon çıkmama ihtimalinin de doğal bir süreç olduğunu belirttik. Teorik olarak halen bir koalisyon alternatifinin olmasına rağmen, bütün siyasi partileri önceki görüşmeleri ve demeçlerinden bu sürecin de tıkandığını görüyoruz. Siyasi partilerin, yetkili kurullarında ve karşılıklı görüşmeleri neticesinde, şu ana kadar bir koalisyon hükümeti kurulamaması kararları kendi takdirleridir. Bu gelişmeler doğrultusunda artık seçimlere bir adım kaldı diyebiliriz. Şu an tıkanan sürecin düğümlerini tekrardan millet iradesine başvurarak açılacağına inanıyoruz.” diye konuştu.

Sürekli: “Seçmen, Oyuna Çomak Sokanları Gördü”

MÜSAİD İzmir heyetine nazik ziyaretinden dolayı teşekkür eden Ak Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, koalisyon sürecinde, ülkenin hükümetsiz kalmaması adına samimiyet ve şeffaflık ilkeleri çerçevesinde sürdürüldüğünü fakat olumsuz sonuçlandığını belirterek şunları söyledi: "Her türlü olasılık denendi fakat sonuç çıkmadı. 22 Ağustos akşamına kadar çok ekstra bir durum olmazsa Sayın Cumhurbaşkanımız ülkemizdeki hükümet çıkmazını milletin huzuruna sunacak. Halkın iradesi söylenecek son cümleyi iletecek. Tabanımız seçim çalışmalarını en kapsamlı şekilde yürütecek, ülke için en hayırlı olan isimlerle yola devam edilecektir. Olası bir erken seçimde, 13 yıldır olduğu gibi tek başına kaldığımız yerden devam edeceğimize inanıyorum. Çözümsüzlük adına yapılanları milletimiz çok iyi gördü. Yani seçmen şu kısa sürede oyuna çomak sokanları çok iyi tespit etti. Görüşmelerde bir tek Ak Parti benim şartlarım şunlardır. Bunlar olmazsa ben yokum demedi. Bu da bizim samimiyetimizi ve millet için yapılması gereken ne varsa taşın altına elimizi sonuna kadar koyduğumuzun göstergesidir.” ifadelerini kullandı.

İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli’nin Karşıyaka’daki ofisinde gerçekleşen ziyarete MÜSİAD İzmir Başkanı Ümit Ülkü, Başkan Yardımcıları Galip Tara, Aslan Bilgi, Yönetim Kurulu Üyesi Tanfer Kemerli ve Şube Müdürü M. Özcan Yetişenoğlu katıldı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bilal Doğan: ''Tramvay yapboza döndü''
Sonraki Haber 2500 kız çocuktan biri ''Turner''Sendromu ile doğuyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?