ANA SAYFA > SPOR > Murat Özel TSSF Yönetim Kurulu’na girdi…

Murat Özel TSSF Yönetim Kurulu’na girdi…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Murat Özel TSSF Yönetim Kurulu’na girdi…

Karşıyaka Belediyesi Başkan Yardımcısı, Karşıyaka Belediye Spor Kulübü Başkanı Murat Özel, Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu (TSSF), yönetim kurulu üyeliğine seçildi.

Ankara’da yapılan 1. Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu’nda başkanlığa Doç.Dr. Şahin Özen seçildi. Ankara Başkent Öğretmen Evi Konferans Salonu’nda yapılan ve olgun bir havada geçen olağanüstü genel kurulda 2 aday yarıştı. TSSF başkan adaylarından Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Geçici Başkanı Doç. Dr. Şahin Özen, seçime katılan 100 delegenin 69’unun oyunu alarak TSSF’nin yeni başkanı seçildi. Diğer aday Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Üyesi Cafer Levent Karataş 30 oy aldı. 1 oy geçersiz çıktı.

TSSF Yönetim Kurulu’nda Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Hüseyin Sökmen de yönetim kurulu yedekleri arasında yer aldı. Seçimlerde İzmir'den Bostanlıspor delegesi de oy kullandı.
TSSF’nin yeni Başkanı Doç. Dr. Şahin Özen, başkanlığın çok ciddi bir sorumluluk ve fedakârlık makamı olduğunun bilincinde olduğunu belirterek, demokratik ortamda gerçekleştirilen seçimde başkanlığa layık görülmesinden onur duyduğunu söyledi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Dumlupınar: Bu puan bize ileride çok gerekli olacak
Sonraki Haber Karşıyaka kışa hazırlanıyor…

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?