ANA SAYFA > SPOR > Dumlupınar: Bu puan bize ileride çok gerekli olacak

Dumlupınar: Bu puan bize ileride çok gerekli olacak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Dumlupınar: Bu puan bize ileride çok gerekli olacak

Ptt1.Lig'de deplasmanda Boluspor ile 1-1 berabere kalan Karşıyaka'da teknik direktör Cüneyt Dumlupınar "Bu puan bize ileride çok gerekli olacak" dedi.

Cüneyt Dumlupınar, "İlk 45 dakika Boluspor'un hakimiyeti altında geçti. Bu pozisyonları değerlendiremediler. Bizim için ilk yarının 0-0 bitmesi avantajımızdı. İkinci yarı oyuna iyi başladık. Tam iyi oynadığımız anlarda Andaç atmış olduğu harika bir gol bizim biraz moral bozukluğu yaratmasına sebep oldu. Fakat biz oyunu bırakmadık. Oyunun sonuna kadar bu mücadele içerisinde kaldık. Uzatma dakikalarında kazanılan penaltı ile altın değerinde bir puan aldık. Bu puan bize ileride çok gerekli olacağını düşünüyorum. Çok pozisyonlu bir müsabakanın ardından bir puan alınması bizim için avantajdı" diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Şans, Kaf Kaf'a borcunu ödedi
Sonraki Haber Murat Özel TSSF Yönetim Kurulu’na girdi…

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?