ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka kışa hazırlanıyor…

Karşıyaka kışa hazırlanıyor…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka kışa hazırlanıyor…

Karşıyaka Belediyesi, kışa hazırlanmaya başladı. Mazgal ve yağmur suyu kanalları tek tek elden geçirilirken, yol yenileme çalışmalarına hız verildi.

Ayrıca, acil müdahale ekibi oluşturulması kararlaştırıldı. Fen İşleri Müdürlüğü tarafından; Bahriye Üçok, Şehitler ve Cahar Dudayev Bulvarları ile Girne, Cemal Gürsel ve Cengiz Topel caddeleri gibi ana arterlerde, mazgal ve yağmur suyu kanalları temizlenmeye başlandı. Yalı, Fikri Altay, Örnekköy, İnönü, Cumhuriyet, Zübeyde Hanım ve Tuna mahallelerinde muhtelif yolların bakım ve onarımı ile asfalt, beton, parke taşı kaplama çalışmalarına da hız verildi.
Karşıyaka Belediyesi ayrıca, olumsuz hava koşulları nedeniyle yaşanabilecek her türlü soruna anında müdahale edebilmek amacıyla, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da acil müdahale ekibi kurma kararı aldı. 30 kişiyle faaliyet gösteren ekipteki görevli sayısı bu kış 40’a çıkarılacak. Önümüzdeki günlerde tüm teçhizatıyla kışa hazır hale getirilecek olan ekip, acil durumlara 3’er kişilik gruplar halinde zaman kaybetmeden müdahale edecek.

Karşıyaka’da kış aylarının sorunsuz geçmesi için kapsamlı bir programla çalışmalara başladıklarını belirten Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Hava şartları nedeniyle yollarda, sokaklarda hiçbir sıkıntı yaşanmaması için gerekli tüm tedbirleri alacağız. Özellikle su kanalları ile mazgalların açık olması, aşırı yağışlarda hayati önem taşıyor. Biz gerekli tüm temizlik çalışmalarını yaparken; bu noktalarda çöp ve atıklar nedeniyle tıkanıklık oluşmaması adına vatandaşlarımızdan da hassasiyet bekliyoruz. Çalışmalarımız kış boyunca devam edecek” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Murat Özel TSSF Yönetim Kurulu’na girdi…
Sonraki Haber En sık görülen okul hastalığından korunma yolları

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?