ANA SAYFA > GÜNDEM > MOTORCULARDAN BAYRAK İNDİRME TEPKİSİ

MOTORCULARDAN BAYRAK İNDİRME TEPKİSİ

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
MOTORCULARDAN BAYRAK İNDİRME TEPKİSİ

İzmir'de motosiklet tutkunları, Diyarbakır'da Türk bayrağının direkten indirilmesini Türk bayraklarıyla tur atarak protesto etti.

Cumhuriyet Meydanı'nda motosikletleriyle toplanan yaklaşık 100 motor tutkunu, Diyarbakır'ın Lice ilçesinde bulunan 2. Hava Kuvvet Komutanlığı'nda direkteki Türk bayrağının bir gösterici tarafından indirilmesini protesto etti. Türk bayraklarını ellerine alan ve motora asan motosiklet tutkunları korna çalarak Kordon'da tur attı. Grup adına açıklama yapan ve organizasyonu düzenleyen Türk Chopper Motosiklet Kulübü Genel Başkanı Ali Rıza Uygur, 'Bayrağın indirilmesi, provokasyondur. Türkiye barış ülkesidir. Bu sınırlar içerisinde herkes, dil, din ve ırk ayrımı yapılmadan, kardeşçe yaşadı. Son yaşananların, Türkiye'deki barış ve huzur ortamını bozmayacağına inanıyoruz. Bu ülkenin vatandaşları olarak, her zaman barışın arkasındayız" dedi. Grup, basın açıklamasının ardından olaysız bir şekilde dağıldı.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber FOÇA'DAKİ 7 TESİSE MAVİ BAYRAK ÖDÜLÜ
Sonraki Haber KARŞIYAKA'DA RUHSATSIZ DÜKKAN KALMAYACAK

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?