ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Minikler ilk kez tiyatroyla buluştu

Minikler ilk kez tiyatroyla buluştu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Minikler ilk kez tiyatroyla buluştu

Uğur Yıldırım'ın, CHP Karşıyaka İlçe Başkanı olduktan sonra oluşturduğu komisyonlar, çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyor. Kurulan komisyonlar arasında bulunan Kültür ve Sanat Komisyonu, Cumhuriyet ve İnönü Mahallelerinde yaşayan ve daha önce tiyatroya gitmeyen çocukları, Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan Karşıyaka Belediyesi Bülent Ecevit Kültür Merkezi'nde sahnelenen 'Mıstık İş Arıyor' adlı oyununa götürdüler.

Yaklaşık 130 çocuk, velileriyle birlikte oyunu izledi. Ayrıca, Çiğli'deki bir Ana Okulun'dan gelen 40 çocuk da oyunu izleme olanağını buldular. Oyunun sonunda çocuklar Karşıyaka Belediyesi'ne ve CHP Karşıyaka İlçe Başkanlığı'na bu sosyal faaliyetinden dolayı çok teşekkür etti. Veliler de, bu tür faaliyetlerin devam etmesi dileğinde bulundular ve çocuklarının Doğal Yaşam Parkı'na da götürülmesini talep ettiler.   

Konu hakkında bir açıklama yapan CHP İlçe Başkanı Uğur Yıldırım, bu tür sosyal ve kültürel etkinliklerin devam edeceğini belirterek, "Bir toplumu aydınlatmanın yolu sanat ve kültürden geçer. Onlar bizim geleceğimizdir. O nedenle, onların gelişimine katkıda bulunmak, bizim en önemli görev ve sorumluluğumuzdur" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Yıldırım'dan TÜRK-İŞ'e ziyaret
Sonraki Haber Karşıyaka AB kentlerine örnek olacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?