ANA SAYFA > GÜNDEM > CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Yıldırım'dan TÜRK-İŞ'e ziyaret

CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Yıldırım'dan TÜRK-İŞ'e ziyaret

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Yıldırım'dan TÜRK-İŞ'e ziyaret

CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım Karşıyaka'daki Muhtar ziyaretlerinin ardından, Türk-iş 3.Bölge Temsilcisi Süleyman Yıldırım ile, Belediye-İş Sendikası 2,3 ve 4 No'lu Şube Başkanları'nı ziyaret etti.

Ziyaret sırasında bir konuşma yapan Uğur Yıldırım şunları Söyledi: "CHP Karşıyaka İlçe Başkanı seçilmemin ardından Muhtarları ziyaret ettim. Sizde bu göreve yeni atandınız. Öncelikle sizleri tebrik ediyorum. Şimdi emek ve hak mücadelesi veren sendikalarımızı ziyaret etmeye başladık. Emeğin en yüce değer olduğunun bilincinde olduğumuz için, bizler işçilerimiz için yapacağınız emek mücadelenizde her zaman yanınızda olacağımızı bilmenizi isterim. Taşeron işçiliği Ülkemizin ayıbı'dır. Taşeron İşçiliği ancak ve ancak CHP İktidarında ortadan kaldırılır. Taşeron sorununu seçimler öncesi çözeceğini söyleyen AKP iktidarının bu vaadi ne yazık ki lafta kaldı ve çözülen bir şey yok"

İktidarın, işçilere adeta üvey evlat muamelesi yaptığını, haklarını arayan işçilerin hiçbir zaman yanında olmadığını belirten Yıldırım, "Bizlerin istediği, işçilerimizin hayat standartlarını yükseltmek ve insan gibi yaşamalarını sağlamaktır. Taşeron sistemini kaldıracağını söyleyen AKP İktidarı, bırakın taşeron sistemini ortadan kaldırmayı, daha tehlikeli olan Özel İstihdam Büroları'nı kuracak. Bu sistem modern kölelik demektir ve bizler CHP olarak bunun karşısında duracağız" dedi.

Türk-İş 3.Bölge Temsilcisi Süleyman Yıldırım da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dille getirerek; "Bu ziyaretinizden mutlu oldum. Ben de başkanlık görevinizde başarılı olacağınızı düşünüyorum. İzmir batıya açılan penceredir. Bu da emeğe değer vermek demektir. Sizin de belirtiğiniz gibi, bu göreve yeni atandım ve burada ki amacım, işçilerimizin hakkını sonuna kadar korumaktır. Bunu yaparken sizlerle birlikte hareket edeceğiz. Taşeron sistemine bizlerde karşıyız. Özel İstihdam Büroları'nın açılmasını asla istemiyoruz ve karşıyız. Çünkü bu işçilerimize bir şey kazandırmayacağını düşünüyorum. İşçilerimizin hakkını aramak için sizlerin de desteklerini istiyorum" dedi.

Uğur Yıldırım daha sonra Belediye-İş Sendikası 2,3 ve 4 nolu Şube başkanları'nı da ziyaret etti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ufuk Sarıca: ''Hedefimiz turu geçmek''
Sonraki Haber Minikler ilk kez tiyatroyla buluştu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?