ANA SAYFA > GÜNDEM > Minik judocular Karşıyaka'da ter döktü...

Minik judocular Karşıyaka'da ter döktü...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Minik judocular Karşıyaka'da ter döktü...

Çocukları kötü alışkanlıklardan korumak ve spora yönlendirmek için çalışmalar yürüten Karşıyaka Belediyesi, Judo Festivali düzenledi.

8 takımdan 100’ün üzerinde minik sporcu minderde ter döktü. Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar “Çocuklarımız için çalışıyor, onların geleceği için hizmet ediyoruz” dedi.

100 SPORCU KATILDI

Alternatif spor dallarına önem veren ve yıl içinde ortalama 5 bin gence ücretsiz spor yapma imkanı sağlayan Karşıyaka Belediyesi, Judo Federasyonu ile işbirliği yaparak Judo Festivali düzenledi. Karşıyaka Arena’da; Minik, Mini Minik ve Süper Minik kategorilerinde gerçekleşen müsabakalara 8 takım ve 100’ün üzerinde sporcu katıldı.

MİNİK ELİF ALKIŞ ALDI

Etkinliğe katılan her sporcuya anı madalyası ve katılım belgesi verildi. 3- 12 yaş arasındaki minik sporcuların müsabakaları heyecan yaratırken, 3 yaşındaki Elif Hepşendir’in minderdeki mücadele azmi ve başarısı ise tüm salondan alkış aldı. Çocukların aileleri ve yakınları da bu keyifli müsabakaları salonda izledi.

“GELECEĞİMİZ İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Çocuklarımızın sağlıklı gelişimi için spor çok önemli. Bizler de “Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur” anlayışına bağlı kalarak çocuklarımızı spora yönlendiriyoruz, alternatif seçenekler sunarak katkıda bulunuyoruz. Her şey çocuklarımız için çünkü biz onlar için çalışıyoruz. Temizlik sorunu, asfalt yamaları, kaldırım bozuklukları bir gün mutlaka çözülür. Ama onların gelişim çağlarını kaçırırsak, geleceği kaçırdık demektir. Çocuklarımız için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Aytun Çıray:''İsraf düzeni bitmeli''
Sonraki Haber Turhan: ''İşimiz Millet, gücümüz Millet''

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?