ANA SAYFA > İZMİR > Aytun Çıray:''İsraf düzeni bitmeli''

Aytun Çıray:''İsraf düzeni bitmeli''

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Aytun Çıray:''İsraf düzeni bitmeli''

CHP İzmir Milletvekili Dr. Aytun Çıray Türkiye'yi şaha kaldıracak projelerinin halkın desteği ile 8 Haziranda hayat bulacağını söyledi. Çıray, AKP iktidarı dönemindeki israfın sonlandırılmasıyla bu ülkenin kaynağı arka cebinden çıkartacak güçte olduğunu vurguladı.

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Dr. Aytun Çıray seçim çalışmalarını bölgesindeki iki ilçede sürdürdü. Çıray ilk olarak Çiğli ilçesinin Yakakent Mahallesindeki Seçim Bürosu açılış programına katıldı. Partililer ve Milletvekili Adaylarının ilgi gösterdiği açılışta konuşan Çıray'ın sözleri  sık sık yapılan alkışlarla desteklendi. Çıray, "CHP olarak ana muhalefette olduğumuz sürede dersimizi iyi çalıştık. Çalışma arkadaşlarımızla hesabını kitabını yaparak kılı kırk yararak ülke zenginliğimizi halkımızın emrine sunacak projelerimizi oluşturduk. Asgari ücreti ve en düşük emekli maaşını 1500 lira yapacağımızı, iki maaş ikramiye vereceğimizi ilan ettiğimiz seçim beyannamemizle çaldığımız her kapıda gönüller açılıyor. Evsizleri 277 lira taksitle ev sahibi yapacağımızı, üreten çiftçimizin mazotunu litresi 1,5 liradan vereceğimizi herkesin bilmesini istiyoruz. İktidarlarının ellerinden gümbür gümbür gidişinin, çöküşünün korkusunu yaşayan bazı  çanak yalayıcıları 'Efendim nasıl yapacaksınız' diyor. Siz kişi başı milli gelir 10 bin dolar iken İstanbul'daki köprünün ayaklarını suyun üstüne çıkartmakla övünürken, bu aziz milletimiz kişi başı milli gelir 1000 dolar iken Avrupa'yı Asya'ya bağlayan bir köprüyü yaptı. Yetmedi kişi başı milli gelir 3 bin dolar iken ikincisini yaptı. 12 yıllık AKP'nin israf düzeni gitsin Türkiye yine kaynağını arka cebinden çıkartır. Halkına refahı, huzuru, zenginliği iliklerine kadar yaşatır. Değerli arkadaşlar sizlerden istirhamım seçim bildirgemizdeki vaatlerimizi 7 Haziranda yapılacak seçimde sandıklar kapanana kadar kapı kapı dolaşarak anlatmanızdır. Hepimiz bu seçimde görev beklemeyeceğiz. Daha yaşanılabilir bir Türkiye İçin kendi kendimizi görevlendireceğiz"dedi.

Seçim Bürosu açılışının ardından bir süre partilileriyle  görüşen CHP İzmir Milletvekili Dr. Aytun Çıray, daha sonra CHP Kemalpaşa İlçe Başkanlığına geçti. İlçe örgütünün çalışmaları hakkında bilgi alan Çıray, İlçe Başkanı Ulviye Üreten ve beraberindeki partililerle birlikte halkı ziyaret etti. Ulucak eski Belde Belediyesi, Damlacık ve Yenmiş köylerindeki halkın büyük ilgisiyle karşılanan Çıray, yurttaşların sorunlarını dinledi. Bugüne kadar halkın sorunlarını çeşitli platformlarda yüksek sesle dile getirdiklerini belirten Çıray, sorunların gerçek çözümüne CHP'nin iktidara gelmesiyle kavuşacağını söyledi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Turizm Haftasına İzmir Üniversitesi desteği
Sonraki Haber Minik judocular Karşıyaka'da ter döktü...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?