ANA SAYFA > EKONOMİ > Turizm Haftasına İzmir Üniversitesi desteği

Turizm Haftasına İzmir Üniversitesi desteği

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Turizm Haftasına İzmir Üniversitesi desteği

İl Kültür Turizm Müdürlüğü tarafından düzenlenen Turizm Haftası etkinliklerine İzmir Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü de destek verdi.

Turizm Haftası etkinlikleri çerçevesinde Bloco Entrodo grubu eşliğinde kortej yürüyüşü düzenleyen İzmir Üniversitesi, İzmir’e eğlence ve renk getirdi. Alsancak iskelesinden başlayan ve yaklaşık 100 İzmir Üniversite öğrencisinin katıldığı ve iki saat süren yürüyüş, Alsancak sokaklarında karnaval havası estirdi. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin desteği ile Dominic caddesinde düzenlenen konserde ise İzmir Üniversitesi Gençlik Grubu Metronom sahne aldı. Eğlence ve müziğin doruğa çıktığı gecede İzmirliler keyifli saatler geçirdi.

Turizm kültürü güçlendirilmeli

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü verilerine göre 2015 yılının ilk 3 ayında yaklaşık 80 bin yabancı turist tarafından ziyaret edilen İzmir’in, Türk turizminin en kıymetli kentlerinden biri olduğuna dikkat çeken Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Koray Akman, “Turizm kente renk ve hayat getirir. Ekonomik kalkınma insanları refaha taşır ve hayat konforunu arttırır. Turizm kültür ve bilincini İzmirlilere yaygınlaştırabildiğimiz sürece turizm biçim için daha da katma değer getiren bir gelir kaynağı olacak. Farkındalık yaratmak amacı ile düzenlediğimiz kortej yürüyüşü ve konserimizde bizlere eşlik eden İzmirlilere coşkumuzu paylaştıkları için çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'nın genel kurul tarihi belli oldu...
Sonraki Haber Aytun Çıray:''İsraf düzeni bitmeli''

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?