ANA SAYFA > İZMİR > Turhan: ''İşimiz Millet, gücümüz Millet''

Turhan: ''İşimiz Millet, gücümüz Millet''

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Turhan: ''İşimiz Millet, gücümüz Millet''

Ak Parti 2. Bölge 1.Sıra Milletvekili adayı İbrahim Turhan seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Kınık ve Dikili bögelerinde incelemelerde bulunan Turhan ilçe teşkilatları ile seçim çalışmaları hakkında bilgi alışverisinde bulundu.

İlk durağı Kınık İlçe Teşkilatı olan Turhan’a partililer yoğun ilgi gösterdi. Bu denli yoğun ilgi için partililere ayrı ayrı teşekkür eden Turhan, millet ile bir araya geldikçe enerjisinin yerine geldiği, milletten güç aldığını seçim yorgunluğunun, uykusuzluğunun tesir etmediğini belirtti. Turhan, ‘’bizim bir sloganımız var, işimiz hizmet gücümüz millet. Milletle beraber oldukça bizim de gücümüz artıyor. Sizlerden bu çoşkuyu gördüğüm zaman benim de memnuniyetim artıyor. ‘’dedi.

‘’BU SEÇİM MİLLİ OLANLA GAYRİ MİLLİ OLANLARIN SEÇİMİDİR’’

Çok hassas bir dönemden geçtiklerini vurgulayan Turhan, ‘’millete boyun eğdirmek isteyenler millete yeniden diz çöktürmek isteyenler bütün güçleri ile bütün taraftarlarıyla bir araya geldiler. Hiç aklınızın ucundan geçer miydi, CHP, MHP, HDP bir araya gelecekler, hiç olacak şey mi. Bunlar 5 benzemeze benzerler, bunlar 5 benzemek koalisyonu kurmaya çalışıyorlar en büyük hedefleri bu. Ellerinden geleni artlarına koymasınlar, çok şükür Ak Parti olduğu müddetçe böyle bir şey olmanını imkanı yok. Çünkü biz sağ oldukça milletimize bir daha diz çöktürmeyeceğiz. Size İbrahim Turhan söz veriyorum, ülkeyi bir daha Kemal Derviş’e teslim etmeyeceğiz. Amerika’dan sömürge valisine ihtiyacımız yok, bu millet artık kendi kaderini eline aldı. Şunlara bak bir de Halk partisi diyorlar kendilerine. Projeleri 5 benzemez koalisyonu kurup Derviş’i de başına getirmek, yok öyle bir şey. Biz sağ olduğumuz müddetçe böyle bir zilleti bir daha yaşatmayacağız millete. Ak Parti sevdalıları bu seçim Türkiye’nin yeniden IMF’nin kapısında dilendirmek isteyenlerle IMF’ye borç vermek isteyenlerin seçimidir. Bu seçim başka ülkelerin hurda, hibe silahlarıyla donatmak isteyenlerle milli tankı, tüfeği, topunu yapmak isteyenlerin seçimidir.  Bu seçim milli olanla, gayri milli olanların seçimidir. Muhalefet bizim icraatlarımızı seçim vaatleri zannediyorlar, Ciddiyetsizlik ve Hesapsızlık Partisi uyanın, Türkiye’deki hakikatten haberiniz olsun. Biz iş yaparız, icraat üretiriz laf üretmeyiz. Onların tek meziyeti konuşmaktır. Onlar konuşur Ak Parti yapar.  ’’ şeklinde konuştu.

‘’GÜÇLÜ EKONOMİ, GÜÇLÜ SİYASET’’

İlçe teşkilatındaki incelemelerinin ardından Kınık Öğretmenevindeki verilen yemeğe katılan Turhan burada ilçe teşkilatı üyeleri, kadın kolları ve gençlik kolları ile bir araya geldi. Ak Parti hükümeti öncesi milletin bir takım sorunlarla boğuştuğunu bunun başında özellikle Hazinede ekonomik sorunlar geldiğini belirten Turhan, ülkenin memuruna, emeklisine maaşlarını ödeyecek parasının olmadığını, borçlanarak ödemeye çalıştığını belitti. Bunun yanında Merkez Bankasının da halinin içler acısı olduğunu ama o dönemlerin artık geride kaldığını vurgulayan Turhan, ‘’Şimdi hamdolsun öyle bir noktayız ki, Merkez Bankamızın kasasında 130 milyar dolar var. Bu istikrarın bu başarının kıymetini çok iyi bilmeliyiz, çünkü bugünlere gelmemiz kolay olmadı. Albayrağımızın altında istikrar ve istiklal içerisinde yaşamamız için güçlü olmamız lazım. Güçlü olmak için güçlü ekonomi, güçlü siyaset, güçlü  hükümet lazım. Bunların hepsi Ak Partide mevcut’’ dedi.

EGE BÖLGESİ GELİŞİM PROJESİ GELİYOR

Gerek Gezi olayları ile gerekse de 17-25 Aralık sürecleri ile hükümetin önüne engel koymaya çalışanlara, hükükmete darbe girişimi yapmak isteyenlere rağmen hiç durmadan çalısacaklarının altını çizen Turhan, ‘’Çok şükür bu kumpas ve darbe girişimlerini atlattık, bunlar da bitti. Şimdi önümüzde 7 Haziran seçimleri var. Millet ile bütünleşme zamanımız geldi. Çünkü sadece Ak Parti milletin ihtiyacını bilen ve ona cevap veren partidir. Önümüzdeki süreçte özellikle İzmir ve Bakırçay Havzası için büyük projelerimiz var. Bakırçay Havzamızda muazzam bir tarımsal kalkınma hamlesi yapılacak, çünkü Ege Bölgesi Gelişim Projesi geliyor. Nasıl Güneydoğu Anadalou’da GAP varsa, şimdi inşallah bu proje ile hem Bakırçay hem Gediz bereket ile buluşacak. Bu bereket ve bolluk içerisinde çiftcimizin ürününü en iyi şekide değerlendirmesi için tarım ürünlerin borsasını da en kısa zamanda hayata geçireceğiz. Bundan sonra çiftçi kardeşlerimiz bankaya yada tüccara muhtaç olmayacak.’’

Turhan sözlerine şöyle devam etti:

‘’Tüm bunların yanısıra Bakırçay Havzamız için Yeşil Enerji Teknolojilerinin üretim üssü yapacağız, bunun yanında Çandarlı Liman projemiz de devam ediyor. Bunun yanısıra İzmir’deki tren projesi içinde bir süpriz daha vereyim, kimse merak etmesin projemiz Bergama’ya kadar gidecek. Biz söz verdik mi yaparız bundan kimsenin şüphesi olmasın. Biz bu icraatlarla hem Bakırçay’ı hem de İzmir’i kalkındıracağız, buradaki refah seviyesini üst seviyelere çıkaracağız.Bakırçay Hazamız çifcisiyle, işçisiyle, yaşlısıyla, genciyle bolluk ve bereketle kavuşacak. Bu projelerimiz ile İzmir’i bir inci yapacağım.’’

Kınık Bölgesi’ndeki temaslarınnın ardından Dikili Bölgesine geçen Turhan burada esnafı ziyaret edip sorunlarını dinledi. Partililerin yoğun ilgisi ile karşıan Turhan’ın bir sonraki Dikili Esnaf Kefalet Kooperitifi oldu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Minik judocular Karşıyaka'da ter döktü...
Sonraki Haber ‘İzmir’in Çernobili’ ile mücadele Tanrıkulu'na ödül getirdi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?