ANA SAYFA > İZMİR > MHP’li Işık: İktidarın miadı doldu

MHP’li Işık: İktidarın miadı doldu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
MHP’li Işık: İktidarın miadı doldu

7 Haziran seçim çalışmalarını sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi İzmir 2. Bölge milletvekili adayı Taşkın Işık “AKP iktidarının miadı doldu. 7 Haziran’da Milliyetçi Hareket iktidar olacaktır” dedi.

Son olarak Çiğli, Menemen, Beydağ, Aliağa ve Kiraz’ı gezerek seçmenle buluşan Bayraklı’nın kurucu ilçe başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi İzmir 2. Bölge milletvekili adayı Taşkın Işık, partisine destek istedi. Türkiye’nin içinde bulunduğu duruma dikkat çekerek “AKP iktidarının miadı doldu. 7 Haziran’da Milliyetçi Hareket iktidar olacaktır” dedi.

3 SAATLİK UYKU İLE SEÇİM ÇALIŞMASI

Seçim çalışmalarına başladığı günden beri ortalama 3-4 saat uyku ile çalışmalarını aralıksız sürdürerek ilçeleri dolaştığını belirten Milletvekili adayı Işık, “Vatandaşlarımıza projelerimizi anlattım. Sorun ve sıkıntılarını dinledim. Seçim beyannamemizdeki projelerimizi  halkımızla paylaştım. Esnaf ve vatandaşın büyük bir ekonomik sıkıntı içerisinde olduğunu gördüm. Özellikle köylerimizde işsizlik halt safhada. Çiftçi kardeşlerimizin çok büyük sorunları var. Hemen hemen herkes büyük bir borç batağı içerisinde” dedi. Türkiye’de kurtuluşun Milliyetçi Hareket Partisi’nde olduğunu dile getiren Işık, “ Milliyetçi Hareket’in iktidarında Asgari ücret bin 400 TL, Mazot 1,75 kuruş, dar gelirlilere 250 lira kira yardımı, 100 lira ulaştım yardımı yapılacağını müjdeleyen Işık, vatandaşımız rahat bir nefes alacak dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İŞKUR’dan İzmir için 75 milyonluk müjde
Sonraki Haber Sındır: Esnaf Bakanlığı kuracağız

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?