ANA SAYFA > İZMİR > Sındır: Esnaf Bakanlığı kuracağız

Sındır: Esnaf Bakanlığı kuracağız

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sındır: Esnaf Bakanlığı kuracağız

CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Kamil Okyay Sındır, seçim çalışmalarını Tire’de sürdürdü.

Programına Tire Ziraat Odası ve Tire Süt Kooperatifi ziyareti ile başlayan Sındır, üreticilerin sorunlarını dinledi. Çalışmaları kapsamında kahvehane ziyaretleri de gerçekleştiren Sındır, Türkiye’nin en büyük açık hava pazarı olan, yerli ve yabancı ziyaretçilerin gözdesi Tire Pazarı’nda da hemşerileri ve pazarcı esnafıyla buluştu. Vatandaşların ve pazarcı esnafın sorunlarını dinleyen Sındır 7 Haziran seçimlerinde CHP’ye oy istedi.

“SIFIR FAİZLİ KREDİ KULLANDIRACAĞIZ”

AKP iktidarının esnafı sıkıntıları ile kaderine terk ettiğini, görmezden geldiğini söyleyen Sındır, “biz esnafımızın kendi işyerine sahip olmasını ve kira derdinden kurtulmasını istiyoruz. Bugün İzmir’de esnafımızın büyük bir çoğunluğu kiracı durumunda. Esnafımıza düşük faizli ve uzun vadeli kredilerle kira öder gibi kendi dükkanının sahibi olmasını sağlayacağız. Esnafımıza, ödediği yıllık vergi ve prim miktarı kadar sıfır faizli kredi kullandıracağız” dedi.

“ADİL REKABET ORTAMI SAĞLAYACAĞIZ”

Konuşmasında esnafın konsept çarşılar ve sanayi siteleri halinde örgütlenmesine destek olacaklarını ifade eden Sındır, “esnafın konsept çarşılar ve sanayi siteleri halinde örgütlenmesine destek olacak, ortak malzeme ve hizmet kullanımı ile esnafın giderlerini düşüreceğiz. Adil rekabet ortamı sağlayarak esnafımızı koruyacağız, ezdirmeyeceğiz. CHP iktidarında bu düzenlemeleri ivedilikle hayata geçireceğiz” dedi.

“HIZLI VE KALICI ÇÖZÜMLER GETİRECEĞİZ”

Türkiye’de esnafın çok önemli ekonomik ve sosyal bir konuma sahip olduğunu belirten Sındır sözleri şöyle tamamladı: “Esnafımızın sorunlarını daha iyi tespit edilmesi ve sorunlarının çözümü için Esnaf Bakanlığı kuracağız. Esnaf Bakanlığı kurarak esnafın sorunlarına hızlı ve kalıcı çözümler getireceğiz. Yine esnafımızın yaşadığı ruhsat problemlerinin farkındayız. İktidarımızda ruhsatlandırma işlemlerinin esnaf odaları tarafından yapılmasını sağlayacağız. Emekli olmuş ancak işine devam eden esnafımıza Sosyal Güvenlik Destek Primi ödetmeyeceğiz. Prim borcu olan esnafımızın da sağlık hizmetlerinden faydalanmasını süratle sağlayacağız.”

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber MHP’li Işık: İktidarın miadı doldu
Sonraki Haber KSK'de başkan adayları listelerini hazırlıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?