ANA SAYFA > İZMİR > MHP’li Işık: ''AK Parti İzmir’den vekil çıkaramaz''

MHP’li Işık: ''AK Parti İzmir’den vekil çıkaramaz''

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
MHP’li Işık: ''AK Parti İzmir’den vekil çıkaramaz''

Yaklaşık 3 aydır 16 ilçeyi 3. Kez turlayan Milliyetçi Hareket Partisi İzmir 2. Bölge Milletvekili adayı Taşkın Işık, “İzmirli mevcut iktidardan bıkmış durumda. AKP İzmir’den milletvekili bile çıkaramaz” dedi.

Seçim çalışmalarını Çiğli’de sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi İzmir 2. Bölge Milletvekili adayı Taşkın Işık, sorun ve sıkıntıları dinledi, Milliyetçi Hareket iktidarında neler yapılacağını anlattı. Yaklaşık 3 aydır sahada seçim çalışması yaptığını hatırlatan Işık,  izlenimlerini paylaştı.

“BİZİ BUNLARDAN KURTARIN” DİYORLAR

MHP Çiğli İlçe Başkanı Mustafa Yıldız ve belediye meclis üyesi Gürler Çelebi’nin de eşlik ettiği programda esnaf ve vatandaşlarla buluşan Işık, büyük ilgi gördü. Bozkurt işaretleri ile selam verenler, fotoğraf çektirmek isteyenler ve açıkça oyunu MHP’ye vereceğini söyleyen vatandaşlarla karşılaşan Işık, “bu seçim İzmir’de en az %40 oy alacağımızı düşünüyorum. AKP sahada yok. Gezemiyorlar. Çok büyük bir tepki var. Vatandaş bizi bunlardan kurtarın bizi diye yalvarıyor. Esnafın durumu çok kötü. Emekliler maaşlarından şikayetçi. İşçi Asgari Ücretten yakınıyor. Hemen hemen herkes borç batağında ve iktidar partisinden şikayet ediyor. Bu seçim İzmirlilerin MHP diyeceğini düşünüyorum. 3 ayda binlerce vatandaşımıza rozet taktım.” Dedi.

HEMŞERİLERİNDEN TAM DESTEK

Çiğli Erzurumlular Derneği’nin yemekli gecesine de katılan Işık, hemşerileri ile bir araya geldi. Bu seçimde vatansever Erzurumluların da Milliyetçi Hareket’in iktidarına onay vereceğini söyleyen Işık, konuşmasında şu sözlere yer verdi; Milliyetçi Hareket tüm kadroları ile iktidara hazırdır. MHP iktidarında Teşvik mevzuatı ilçe ve sektör bazlı olarak düzenlenecek. GAP, DAP, DOKAP, KOP gibi bölgesel kalkınma projeleri hızla tamamlanarak üretim ve istihdam sağlanacak, bölge insanı yoksulluktan kurtarılacak. Kırsal yerleşim yerlerinin ekonomik, sosyal ve kültürel yatırımları tamamlanacak. Kırsal kalkınma programları uygulanacak. Köy kalkınma planları yapılacak, merkez köyler oluşturulacak, köy sosyal yaşam üniteleri geliştirilecek.  Tarım-sanayi entegrasyonunun sağlandığı kırsal cazibe birimleri olan “Tarım Kentleri” kurulacak” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Tanrıkulu’ndan çiftçiye elektrik müjdesi
Sonraki Haber Havajet'te kariyer günleri devam ediyor...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?