ANA SAYFA > İZMİR > Tanrıkulu’ndan çiftçiye elektrik müjdesi

Tanrıkulu’ndan çiftçiye elektrik müjdesi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Tanrıkulu’ndan çiftçiye elektrik müjdesi

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir 2. Bölge 1. Sıra Adayı Ahmet Kenan Tanrıkulu, seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği Aliağa’nın Helvacı Beldesi’nde mehter takımı ile karşılandı.

Belde’nin girişinden merkezine kadar mehter takımı ile birlikte yürüyen Ahmet Kenan Tanrıkulu, Helvacılıların ellerini tek tek sıkarak, sorunlarını dinledi ve MHP’nin çözüm önerilerini anlattı.

MHP Aliağa İlçe Başkanlığı’nın yaptığı organizasyonda belde meydanında vatandaşlara tavuk pilav ve ayran da dağıtılırken, bayram havasında seçim çalışması gerçekleştirildi. Buluşmanın ardından Helvacı halkına seslenen Tanrıkulu, çiftçinin, üreticinin sorunlarını bildiklerini belirterek, 7 Haziran’da sizlerin vereceği destekle iktidar olduklarını bütün sorunları tek tek çözeceklerini söyledi.

Çiftçinin maliyetleri düşecek

Seçimlerin Türkiye üzerindeki kara bulutları dağıtacak öneme sahip olduğuna işaret eden Tanrıkulu, bu nedenler verilecek her oyun çok değerli olduğunu vurguladı. İktidar olduklarında belediyelikleri elinde alınan beldelere yeniden belediye olma imkanı vereceklerini anlatan Tanrıkulu, “Helvacı beldesini de belediye yapacağız. Helvacı’nın makus talihini MHP ile yeneceğiz. Su kanallarının kullanım ücretlerini düşüreceğiz. Sulama ve tarımsal faaliyetlerde kullanılan elektriğin vergisini yüzde 1’e kadar düşüreceğiz. Bu sayede çiftçimizin üretim maliyetlerini düşüreceğiz. Bununla birlikte üreticimize, çiftçimize her türlü prim ve teşviği vereceğiz. Sizlerin alın terinin hakkını sonuna kadar savunacağız” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Petkim'de işçiler eylemde...
Sonraki Haber MHP’li Işık: ''AK Parti İzmir’den vekil çıkaramaz''

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?