ANA SAYFA > EĞİTİM > Havajet'te kariyer günleri devam ediyor...

Havajet'te kariyer günleri devam ediyor...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Havajet'te kariyer günleri devam ediyor...

Özel Havajet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 9.sınıf öğrencilerinin alan seçimlerini ilgi ve yeteneklerine uygun bir biçimde yapabilmelerine yönelik olarak kariyer günleri düzenleniyor.

Kariyer günleri kapsamında Kıbrıs Akdeniz Üniversitesi ile yapılan işbirliği sonucunda okulun konferans salonunda bir eğitim semineri gerçekleştirildi. Kıbrıs Akdeniz Üniversite’siden Meslek Yüksek Okulu öğretim üyelerinden Prof Dr. Alexander Eremichev ile Yer Hizmetleri Bölüm Başkanı Erbay Erişer’in kouk olarak geldikleri Havajet’te öğrencilere bölümlerle ilgili bilgi veridi.

Havacılığın geleceğinin parlak, kazancının yüksek, keyifli bir meslek olduğunu anlatan katılımcılar öğrencilere “İngilizceyi mutlaka iyi öğrenmeleri” konusunda uyarıda bulundular.

Özel Havajet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin daha bir süre önce düzenlediği kariyer günlerinde Pegasus Havayollarından Kaptan Pilot Muammer Saçlı, Sun Ekpress Havayollarından Kabin Amiri Hülya Uşraş ve ELODER yönetim kurulu üyesi Lojistik uzmanı Filiz Künüralp öğrencilere meslekleri ile ilgili bilgiler vererek, Havajet öğrencilerinin alan seçiminin doğru yapılmasına katkıda bulunmuşlardı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber MHP’li Işık: ''AK Parti İzmir’den vekil çıkaramaz''
Sonraki Haber ''Karşıyaka'nın Filizleri'' Türkiye'ye model oldu...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?