ANA SAYFA > İZMİR > MHP İzmir ''Lider Bahçeli’nin Emrindeyiz''

MHP İzmir ''Lider Bahçeli’nin Emrindeyiz''

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
MHP İzmir ''Lider Bahçeli’nin Emrindeyiz''

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Teşkilatı çalışmalarına hızlı başladı. İl Yönetim Kurulu Toplantısından sonra ilçe Başkanlarıyla da bir araya gelen İl Başkanı Necat Karataş Seçim sonuçlarını masaya yatırdı. MHP İzmir il başkanlığı önemli kararlar aldı.

MHP İzmir il yönetim kurulu üyeleri ve ilçe başkanları Necat Karataş başkanlığında toplandı. Toplantıda ilk önce istifa eden başkanlık divanı üyeleri ve bir il yönetim kurulu üyesinin durumu görüşüldü. İl başkanı Karataş’ın “Geçmişte her türlü zorlu şartta beraber olduğumuz, mensubiyetleri ve değerlerinden hiç bir şekilde şüphe etmediğimiz arkadaşlarımızın istifaları bizi son derece üzmüştür. Keşke bunu basın yoluyla yapmasalardı. Basın yoluyla mensuplarımıza ve hemşehrilerimize karşı partimizde kargaşa çıktı algısına sebep olan bu istifa biçimini anlayabilmiş değiliz. Onlar bizim dava arkadaşlarımız ve yakın dostlarımızdırlar. İstifa mekanizması tek taraflı bir müessesedir. Arkadaşlarımızın kararına saygılıyız. Ama keşke görüşerek bunları değerlendirseydik ” düşüncesinde öne sürdürdüğü fikirlerde birleşen il yönetim kurulu üyeleri istifaları oy birliği ile kabul etti.

Her şart ve zeminde Genel Başkan Devlet Bahçelinin emrinde çalışmalarını sürdüreceği kararını alan MHP İl Yönetim Kurulu üyeleri, daha sonra da İl Başkanı Necat Karataş’a da Başkanlık Divanından boşalan yerlere gerekli atamaları yapmak için tam yetki verdi. Toplantıda daha sonra da 1 Kasım seçimlerinin sonuçlarının değerlendirilmesine geçildi.

İl Başkanı Necat Karataş daha sonra da İlçe başkanlarıyla bir araya geldi. İlçe başkanlarının hepsinin katıldığı toplantıya MHP İzmir Başkanlık divanı üyeleri de iştirak etti. Toplantıda ilçe başkanları tek tek söz aldı. Seçim sürecinde eksiklikler ve noksanlıklarla ilgili fikir ve görüşlerini sundu.

İlçe başkanlarıyla bir araya gelen İl Başkanı Karataş ise şunları söyledi; “1 Kasım seçimleri bütünüyle ele alınması gereken bir süreçtir. Bundan önce gerçekleştirilen 7 Haziran seçimleriyle bağlantılıdır. Değerlendirmelerimizi buna göre yapmak zorundayız. AKP ve CHP hedefe partimizi koymuş bir çeşit algı operasyonları ile MHP ‘hayırcı’ olarak lanse edilmiştir. Fakat partimize karşı yapılan taarruzlara rağmen yine de mensuplarımızın azmi kırılmamış vatan ve millet için verdikleri soylu mücadeleyi sürdürmüşlerdir.

Biz engel tanımayan bir hareketiz, imkânsızlığı ve yokluğu yenmesini bilen bir hareketiz, Devletimize ve milletimize karşı göğsümüzü siper eden hareketiz. Bu zor günleri de aşacağız.” şeklinde konuştu.

MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş İlçe Başkanlarına 1 Kasım seçimleriyle ilgili görülen aksaklık ve eksikliklerin rapor haline getirilmesi için talimat verdi. İlçe Başkanlarının ortak kararı ise, “MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin emrinde ve liderliğinde çalışmalarını sürdüreceğiz” ifadeleri oldu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ufuk Sarıca: ''Hata yapmadan kazanmak durumundayız''
Sonraki Haber İzmir Barosu, Selanik Barosu'nu ziyaret etti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?