ANA SAYFA > SPOR > Ufuk Sarıca: ''Hata yapmadan kazanmak durumundayız''

Ufuk Sarıca: ''Hata yapmadan kazanmak durumundayız''

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ufuk Sarıca: ''Hata yapmadan kazanmak durumundayız''

Pınar Karşıyaka Başantrenörü Ufuk Sarıca yarın akşam THY Euroleague C Grubu'ndaki Polonya temsilcisi Stelmet Zielona Gora ile yapacakları maç öncesi karşılaşmayı değerlendirdi.

 

Mutlaka kazanmaları gereken bir maç oynayacaklarını belirten Sarıca sözlerine şöyle devam etti:

'' Evimizde grubumuzdaki direk rakiplerimizden biri olan Stelmet Zielona Gora takımına karşı hata yapmadan kazanmak durumundayız. Son oynadığımız Anadolu Efes maçında özellikte geriden gelip, oyuna ortak olmamız ve maçı kazanabilecek duruma getirmemiz oldukça önemliydi. Josh Carter ve Can Altıntığ'ın performansları bizi ilerisi için ümitlendirdi. Elimizdeki oyuncuların hepsinden, her dönem katkı almak durumundayız. Sakatlığı nedeniyle Justin Carter'ın oynamayacağı maçta diğer oyuncular ile bu eksiği kapatıp coşkulu taraftarımız önünde kazanmaktan başta düşüncemiz yok." 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kaf Kaf'a Carter'dan kötü haber
Sonraki Haber MHP İzmir ''Lider Bahçeli’nin Emrindeyiz''

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?