ANA SAYFA > İZMİR > İzmir Barosu, Selanik Barosu'nu ziyaret etti

İzmir Barosu, Selanik Barosu'nu ziyaret etti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir Barosu, Selanik Barosu'nu ziyaret etti

İzmir Barosu Başkanı Av. Aydın Özcan, Başkan Yardımcısı Av. Mustafa Çetin, Yönetim Kurulu Üyeleri Av. Gülay U. Serin ve avukatlardan oluşan heyet Selanik Barosu’nu ziyaret etti.

Selanik Baro Başkanı Nikolaos Valergakis ve Selanik Barosu üyesi avukatlar tarafından ağırlanan İzmir Barosu heyeti birlikte Selanik Adliyesi’nde mahkeme ziyaretlerinde bulundular. Ziyaret sırasında mesleki sorunlar ile ilgili konularda görüş alışverişinde bulunuldu. Hukukun üstünlüğü ve yargı bağımsızlığı ile temel hak ve özgürlükler konusunda da karşılıklı dayanışma ve işbirliği yapılması konusunda da görüş birliği oluştu.

SELANİK BAROSU’YLA KARDEŞ BARO OLMA YOLUNDA İLK ADIM ATILDI

Selanik Barosu’yla geçen olumlu görüşmeler sonucu Kardeş Baro protokolü yapma konusunda sağlanan ön anlaşma Nisan 2016’da hayata geçirilecek. Yine yapılan görüşmelerde, son yılların kanayan yarası olan iltica ve mülteciler konusunda İzmir Barosu tarafından yapılması planlanan uluslararası sempozyuma Selanik Barosu da davet edildi

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber MHP İzmir ''Lider Bahçeli’nin Emrindeyiz''
Sonraki Haber Karşıyaka-Göztepe arasındaki ''Prenses'' krizi yemekle aşıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?