ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka-Göztepe arasındaki ''Prenses'' krizi yemekle aşıldı

Karşıyaka-Göztepe arasındaki ''Prenses'' krizi yemekle aşıldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka-Göztepe arasındaki ''Prenses'' krizi yemekle aşıldı

Karşıyaka ile Göztepe arasında derbi öncesi esen sıcak rüzgarlar, Karşıyaka 2'nci Başkanı Cengiz Bakır'ın maçtan sonra sosyal medya hesabında ezeli rakibi için kullandığı "Prenses" ifadesiyle buz keserken, beklenmedik kriz dün akşam yenilen bir yemekle aşıldı.

Karşıyaka Futbol Şubesi Yöneticisi Mustafa Özçakar, Göztepe 2'nci Başkanı Fatih Dalan ve bir grup Göztepeli arkadaşına Bostanlı'da yemek verdi. Dalan'la Özel Türk Koleji'nden çocukluk arkadaşı olduğunu belirten Özçakar, "Bu dostluğu hiçbir güç bozamaz" diye konuştu.Maçtan önce, kazanan tarafın, kaybedeni yemekte ağırlaması konusunda sözleştiklerini dile getiren Mustafa Özçakar, "Sahada biz galip gelince, teselli yemeğini ısmarlamak da bana düştü. Fatih Dalan'ın Bostanlı'daki yemeğe üzerinde Göztepe kazağı ile gelmesi, iki camia arasında sorun yaşanmayacağının açık bir kanıtı oldu" şeklinde konuştu.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir Barosu, Selanik Barosu'nu ziyaret etti
Sonraki Haber Karşıyaka'nın derbi cezası belli oldu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?