ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'nın derbi cezası belli oldu

Karşıyaka'nın derbi cezası belli oldu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'nın derbi cezası belli oldu

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, PTT 1'inci Lig'de 8 Kasım Pazar günü oynanan Karşıyaka-Göztepe derbisinin cezalarını açıkladı.

Ev sahibi konumundaki Karşıyaka, maçta aynı sezon içinde ikinci kez gerçekleştirilen kötü ve çirkin tezahürat nedeniyle 10 bin, taraftarın neden olduğu saha olayları nedeniyle 30 bin, yayın alanlarının güvenliğinin sağlanmaması nedeniyle de 7 bin 500 TL olmak üzere toplam 47 bin 500 TL ceza aldı. Kötü ve çirkin tezahüratta bulunan kapalı tribündeki yeşil kırmızılı taraftarların Passolig kartları, bir sonraki iç saha maçında bloke edildi.

Göztepe'ye deplasmanda bu sezon taraftarının ilk kez gerçekleştirdiği kötü ve çirkin tezahürat nedeniyle ihtar verildi. Küfürlü tezahürat yüzünden açık tribüne giriş yapan sarı kırmızılı taraftarın Passolig kartları, bir sonraki deplasman için bloke edildi.Sarı kırmızılılara saha olayları ve taraftarın maç içinde açtığı spor ahlakına aykırı pankart nedeniyle ise 7 bin 500'er TL ceza çıktı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka-Göztepe arasındaki ''Prenses'' krizi yemekle aşıldı
Sonraki Haber Erdal Acar altyapıya da el attı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?