ANA SAYFA > İZMİR > Mezarlıkta VIP hizmet

Mezarlıkta VIP hizmet

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Mezarlıkta VIP hizmet

Mezarlık ziyaretine araçsız gelen vatandaşlar için “akülü araba” servisine başlayan İzmir Büyükşehir Belediyesi, Doğançay’daki pilot çalışmanın beğenilmesinden sonra aynı sistemi Buca Kaynaklar Mezarlığı’nda da uygulayacak. Büyükşehir, bayram günlerinde Karabağlar Mezarlığı’nda da akülü araç hizmeti verecek.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Doğançay Mezarlığı’na araçsız gelen vatandaşların kabir ziyaretlerini rahatlıkla yapabilmeleri için 2 adet akülü arabayla hizmet veriyor. İdari bina önünde bulunan ve görevli personel tarafından saat 08.30 ile 17.30 arasında gelen ziyaretçileri taşıyan akülü araçlar, özellikle yürüme zorluğu çekenler için büyük kolaylık sağlıyor. 

957 bin metrekarelik alanda gömüye açık olan ve içinde kimsesizler adasının da bulunduğu Doğançay Mezarlığı’nın ziyaret yoğunluğunun çok fazla olduğunu belirten İzmir Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, “Akülü araçlarımız hafta sonu da hizmet veriyor. Karabağlar’daki Paşaköprü Mezarlığı’nda da bayram günleri bir adet akülü aracımız bulunuyor. 2 adet akülü aracımız da önümüzdeki günlerde Buca Kaynaklar Mezarlığı’nda hizmete girecek” diye konuştu. Doğançay Mezarlığı’na yakınının mezarını ziyaret etmek için gelen ve akülü aracı kullanan Dursun Güneş, İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ederek, “Hasta, yaşlı insanlar için çok iyi bir hizmet. Bu İzmir’e yakışan bir uygulama” diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İZBAN, Sonbahar'da Selçuk'a ulaşacak
Sonraki Haber Kaf Kaf Galatasaray'ı yendi, grubu lider tamamladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?