ANA SAYFA > SPOR > Kaf Kaf Galatasaray'ı yendi, grubu lider tamamladı

Kaf Kaf Galatasaray'ı yendi, grubu lider tamamladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaf Kaf Galatasaray'ı yendi, grubu lider tamamladı

Genç Kızlar Voleybol Türkiye Şampiyonası H Grubu son maçında Galatasaray'la karşılaşan Karşıyaka, rakibini set vermeden 3-0 mağlup ederek grubunu lider tamamladı ve son 16'ya kalmayı başardı.

Genç Kızlar Voleybol Türkiye Şampiyonası'nda mücadele eden Karşıyaka'nın 1998-2001 yılları arasında doğmuş genç oyuncuları, H grubunda 3 maçını da kazanarak grubu lider bitirmeyi ve son 16'ya kalmayı başardı.

Gruptaki ilk iki maçında Kocaeli D.S.İ'yi 3-1, Antakya Belediyespor'u ise 3-0'luk sonuçlarla geçmeyi başaran Karşıyaka, bugün gruptaki ilk iki maçını kazanmış bir diğer ekip olan Galatasaray'la karşılaştı. Fuar İzmir'deki voleybol sahalarında oynanan mücadelenin ilk setini 25-21 kazanan genç kızlar, taraftarının da desteğiyle ikinci seti de rakibinden çok daha üstün oynayarak 25-15 kazanmayı bildi. Zorlu geçen son sette de rakibinin bileğini 25-20'lik skorla bükmeyi başaran yeşil kırmızılılar, karşılaşmadan 3-0'lık skorla galip ayrıldı ve nağmalup şekilde son 16'ya yükselmeyi başardı.

Karşıyakalı genç kızlar, Cuma günü son 16 maçlarında Bursa Büyükşehir Belediyespor'la çeyrek final biletini kapmak için mücadele edecek. Aynı turnuvada mücadele eden Karşıyaka'nın Ankara takımı ise, B Grubu'nu 2. sırada tamamladı ve son 16'da Eczacıbaşı ile eşleşti.

Salahattin Oytun İdel / Karşıyaka Haber

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Mezarlıkta VIP hizmet
Sonraki Haber Safter Karabağlı, adına düzenlenen koşuyla anıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?