ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Melis Fırat ''Çakal'' ile çok iddialı

Melis Fırat ''Çakal'' ile çok iddialı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Melis Fırat ''Çakal'' ile çok iddialı

İzmirli genç popçunun ilk single çalışması Çakal, tüm dijital platformlarda yerini aldı. Dev kadroyla çalışan Fırat, “ Rakiplerimiz güçlü evet, ama bende dişli bir rakibim” dedi

Türk Pop Müziğinin İzmirli yeni ve renkli ismi Melis Fırat’ın ilk single çalışması “Çakal” DMC Müzik Yapım etiketiyle tüm dijital platformlarda yerini aldı. Ege Üniversitesi Devlet Klasik Türk Müziği mezunu genç şarkıcı Melis Fırat’ın çıkış şarkısı Çakal'ın söz ve müziği Beyza durmaz, Ali Cem Çehreli ve Canan Sezgin’e, şarkının düzenlemesi ise başarılı aranjör Turaç Berkay Özer’e ait. Hareketli ve güçlü yapısı ile dikkat çeken şarkının video klibi de oldukça hareketli ve kalabalık bir cast ekibi ile çekildi.

DEV KADROYLA ÇALIŞTI

40 kişilik bir ekibin görev aldığı video klip çekimleri, kundura fabrikasın da ünlü klip yönetmeni Tamer Aydoğdu tarafından tamamlandı. Klipteki sempatik tavırlarıyla dikkat çeken ve güzelliğiyle göz dolduran genç popçu Melis Fırat, “Şarkımız kısa sürede çok sevildi. Harika bir ekip ile çalışıyorum. Biz gelen tepkilerden çok mutluyuz. Rakiplerimiz güçlü evet, ama bende dişli bir rakibim” diyerek yaptığı iş ile iddialı olduğunu belirtti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Barış için satranç
Sonraki Haber İzmir'de gece yarısı okunan sela tedirginlik yaşattı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?