ANA SAYFA > İZMİR > İzmir'de gece yarısı okunan sela tedirginlik yaşattı

İzmir'de gece yarısı okunan sela tedirginlik yaşattı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir'de gece yarısı okunan sela tedirginlik yaşattı

Çiğli'de bazı camilerde gece yarısı sela okunması vatandaşları tedirgin etti.

Çiğli'de bazı camilerde gece yarısı sela okunması vatandaşları tedirgin etti. Sela sonrası müftülüğe ve polise çok sayıda ihbar giderken İzmir İl Müftülüğü yaptığı açıklamada "merkezi ezan sistemi" frekansına bir sızmanın olabileceğini belirtti.

İstasyonaltı Mahallesinde bulunan bazı camilerde gece saatlerinde okunan sela vatandaşları tedirgin etti. Darbe girişiminin ardından camilerde sela okunmasından dolayı tedirgin olan vatandaşlar, gecenin bir yarısı duydukları sela üzerine polise çok sayıda ihbarda bulundu. Gelen ihbarlar üzerine bölgede araştırma yapan polis ekipleri olumsuz bir duruma rastlamazken, İzmir İl Müftülüğü yetkilileri konuyla ilgili bir açıklama yaptı. Yetkililer, merkezi ezan sistemi frekansına olası bir sızma ihtimali üzerinde durduklarını söyleyerek konuyla ilgili araştırma yapılacağını belirtti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Melis Fırat ''Çakal'' ile çok iddialı
Sonraki Haber İzmir’in İlk Hayvan Mezarlığı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?