ANA SAYFA > SPOR > Mavişehir Sahilinde 'Birlikte Koş'tular...

Mavişehir Sahilinde 'Birlikte Koş'tular...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Mavişehir Sahilinde 'Birlikte Koş'tular...

Karşıyaka Belediyesi'nin desteğiyle Karşıyaka Mavişehir Sahilinde Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği ile Hayvanlar İçin Projeler Derneği yararına "Birlikte koş" sloganıyla koşu düzenlendi.

Mavişehir sahilinde başlayan, 3 kilometrelik parkuru 'Hayata engel yok' kategorisinden Manisa’dan katılan Kudret Arabacı ve Utkuhan Baydar birinci tamamladı. Arabacı, "Sporcumuz Utkuhan Baydar, Manisa Görme Engelliler Spor Kulübü sporcusu. Görme engelli atlet olarak Amerika'da yapılacak dünya şampiyonasına katılacağız. Milli takım kadrosuna girmek için çalışıyoruz. Bu da bizim için antrenman yarışıydı" dedi. Baydar ise etkinliğin birçok konuda farkındalık oluşturduğunu kaydederek, "Hedefim olimpiyatlara kadar gitmek. Bu etkinlik çok güzel ve eğlenceli. Koşan koşmayan herkes geldi. Bu tür organizasyonların sürekli yapılmasını istiyorum" diye konuştu.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Turgut Uçar'ı kaybettik...
Sonraki Haber Karşıyaka Çocuk Kulübü’nde Yeni Dönem Başlıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?