ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Karşıyaka Çocuk Kulübü’nde Yeni Dönem Başlıyor

Karşıyaka Çocuk Kulübü’nde Yeni Dönem Başlıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Çocuk Kulübü’nde Yeni Dönem Başlıyor

Karşıyaka Belediyesi Çocuk Kulübü’nde yeni dönem kurs kayıtları yarın (4.2.2019 Pazartesi) başlıyor. Ücretsiz olarak gerçekleşecek kurslar, çocuklar için eğitim ve eğlenceyi bir araya getirecek.

Karşıyakalı çocukların sosyal ve kültürel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla faaliyetlerini  sürdüren Karşıyaka Belediyesi Vecdi Altay Çocuk Kulübü, 2018 - 2019 ikinci eğitim dönemini 8 branştaki ücretsiz kurslarla açacak. Karşıyakalı çocuklar için; Eğlenceli Fen, Akıl ve Zeka Oyunları, Karikatür, Yaratıcı Drama, Resim, El Sanatları, Diksiyon ve İngilizce Drama kursları düzenlenecek.
Kayıtların 4 Şubat Pazartesi günü başlayacağı ücretsiz kurslar için, Çarşı Kültür Merkezi’nde kulübe başvuru yapılabilecek. Her branşta uzman eğitmenler tarafından verilecek kurslar sayesinde, hem çocukların eğitim ve sosyal yaşamlarına katkı sağlanacak hem de yeteneklerinin keşfedilmesine imkan tanınacak.
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın eğitimlerini ve sağlıklı gelişimlerini desteklemek için çalışıyoruz. Vecdi Altay Çocuk Kulübümüz bünyesinde yeni dönemde de dolu dolu bir kurs programı

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Mavişehir Sahilinde 'Birlikte Koş'tular...
Sonraki Haber Karşıyaka Duymazlarspor fark yaptı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?