ANA SAYFA > SPOR > Turgut Uçar'ı kaybettik...

Turgut Uçar'ı kaybettik...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Turgut Uçar'ı kaybettik...

Karşıyaka'nın yetiştirdiği güzide futbolculardan Turgut Uçar, tedavi edildiği hastanede yaşamını yitirdi...

Futbolculuk yaşamından sonra teknik direktörlük yapan 10 Mart 1964 doğumlu Turgut Uçar, beynine giden damara pıhtı atması nedeniyle Kent Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavisine devam ediliyordu.
Turgut Uçar, bütün müdahalelere rağmen, uzun süredir direnerek, verdiği yaşam mücadelesine yenik düştü ve vefat ederek Karşıyaka futbol dünyası ile sevenlerini üzdü.
Futbolculuk yıllarında Altay, Karşıyaka, Trabzonspor, Gaziantepspor, Balıkesirspor ve Soma Linyitspor’da forma giyen Uçar, Altay’ı 2, Karşıyaka’yı 3 farklı dönemde çalıştırdı. Son olarak 2016-17 sezonunda yeşil-kırmızılılarda görev yapan Uçar, Akhisarspor, Adanaspor, Uşakspor, Yimpaş Yozgat, Karabükspor, Tokatspor, İskenderun DÇ, Bandırmaspor gibi takımlarında da görev yaptı.
Turgut Uçar, 1994-1995 ve 1995-1996 sezonlarında Karşıyaka'da futbol oynadı ve kaptanlık yaptı. 2006-2007, 2010-2011 ve 2016-2017 sezonlarında ise teknik direktörlük görevlerini üstlendi.

Turgut Uçar'ın cenazesi yarın (4.2.2019 Pazartesi) ikindi namazına müteakiben Beşikçioğlu Camiinde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

Turgut Uçar'a ALLAH'tan rahmet, ailesi, sevenleri ve Türk Futboluna başsağlığı dileriz.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 1 Kızgın 0
Önceki Haber Fikri Altayspor Şampiyon olarak Süper Lig’de…
Sonraki Haber Mavişehir Sahilinde 'Birlikte Koş'tular...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?