ANA SAYFA > GÜNDEM > Lösemili çocuklarımızdan gazetecilere mesaj

Lösemili çocuklarımızdan gazetecilere mesaj

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Lösemili çocuklarımızdan gazetecilere mesaj

LÖSEV, Çalışan Gazeteciler Günü için mesaj yayınladı. Lösemi hastası çocuklarımızda gazetecilere mesajlarını ilettiler.

"Her mesleğin zor yanları vardır ama bir meslek vardır ki günlük koşuşturma arasında hayatın akışını fark etmemizi sağlar. Mesai kavramı tanımaksızın toplumun gözü kulağı olan, gerçeklerin peşinden yılmadan koşar.

Bir fotoğraf karesi için saatlerce en doğru anı bekleyen; bir satır haberle birçok hayata umut olabileceği gerçeğini unutmadan çalışan değerli basın mensupları ve basın gönüllülerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü en içten dileklerimizle kutlarız.

Kanser ve lösemi gibi en büyük bütçeleri bile sarsan mücadelemizde her zaman yanımızda durduğunuz, kurulduğumuzdan bu yana binlerce lösemili çocuğumuzu hayata bağlarken bizi yalnız bırakmadığınız ve çocuklarımızın sesi olduğunuz için siz değerli basın mensuplarımıza teşekkür ederiz.

Bugün, Avrupa’nın ilk, ülkemizin ise en donanımlı Onkoloji Kenti’ni kurarken de sizlerin desteklerinizi alacağımızı biliyor, sizlere güveniyoruz.

Çocuklarımızın kalplerinden geçen mesajları şöyle;

Anıl K. (8):  “ Televizyonda lösemili çocuklarla ilgili yaptığınız haberleri görünce çok seviniyorum . Fotoğraflarımızın çıktığı gazete haberlerini kesip arkadaşlarıma gösteriyorum. Tanınmak çok güzel. İyi ki yanımızdasınız.”

Mehmet Emin Y (8): “ Kendimizi korumak için maske taktığımızı insanlara hatırlattığınız için teşekkür ederim. Büyüyünce bende gazeteci olacağım.

Furkan Ç (10): “Daha çok kardeşimin sağlığına kavuşacağı için en çok Onkoloji kentimizle ilgili haberleri seviyorum.”

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber “AB HORİZON 2020” Ege Üniversitesi’nde tanıtıldı
Sonraki Haber TGS İzmir Şubesi başkanı Hüner: 10 Ocak artık mücadele günüdür

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?