ANA SAYFA > EĞİTİM > 'Lisemi Seçiyorum Günleri' sona erdi

'Lisemi Seçiyorum Günleri' sona erdi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
'Lisemi Seçiyorum Günleri' sona erdi

Öğrenciler okullarını kendileri seçti, Lisemi Seçiyorum- Orta Öğretim Kurumu Tanıtım Günleri sona erdi. İlk kez düzenlenen ve üç gün süren etkinliği yirmi bine yakın kişi ziyaret etti.

Konak Kaymakamlığı ve Konak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün desteğiyle Konak Rehberlik ve Araştırma Merkezi’nin koordinasyonunda gerçekleştirilen Lisemi Seçiyorum - Orta Öğretim Kurumları Tanıtım Günleri sona erdi. 22- 24 Mart tarihleri arasında gerçekleşen ve Kültürpark’ta düzenlenen etkinliğe öğrenci ve veliler yoğun ilgi gösterirken; organizasyonda yüzü aşkın lise düzeyi eğitim kurumu tanıtım olanağı buldu.

Kamu ve özel okulları aynı çatı altında buluşturan tanıtım günlerine Anadolu, Fen, Sosyal Bilimler, Anadolu Meslek, Mesleki ve Teknik, İmam Hatip, Güzel Sanatlar, Konservatuar, Spor, Sağlık Meslek, Denizcilik Meslek, Havacılık Meslek, Turizm Meslek ve Temel Liseler katılım gösterdi.

Organizasyonun İZFAR Grup tarafından üstlenildiği etkinliği değerlendiren Konak Rehberlik Araştırma Merkezi Müdürü Ahmet Karaduman, “Kamu ve özel okulların bir araya geldiği Lisemi Seçiyorum Günleri’nde hedefimize ulaştığımıza inanıyoruz. TEOG sınav döneminde gerçekleşen etkinliğimizin öğrencilerin lise düzeyi okul seçimlerini daha bilinçli yapmalarının yanısıra motivasyonlarını da artırdığını gözledik. İlk kez düzenlenen etkinliği yirmi bine yakın öğrenci ve velinin ziyaret etmesinden ise mutluluk duyduk” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Meme kanseri artık ölümcül değil
Sonraki Haber 'Alabaylar' davasında sahte delil üretilmiş

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?