ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > KODA, D-Marin Festivali'nde iki konser verecek

KODA, D-Marin Festivali'nde iki konser verecek

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KODA, D-Marin Festivali'nde iki konser verecek

Karşıyaka Belediyesi Oda Orkestrası (KODA), Bodrum Turgutreis’te 11. kez düzenlenen, “D - Marin Uluslararası Klasik Müzik Festivali” kapsamında iki konser verecek. Festivalin yeniliklerinden “Gündoğumu Konseri”; Şevket Sabancı Parkı’nda 19 Ağustos Çarşamba günü saat 07.00’de başlayacak. KODA Quintet, “Küçük Bir Sabah Müziği” içeriğiyle, oda müziğinin seçkin eserlerini yorumlayarak yeni güne ve sanatseverlere merhaba diyecek.

KODA, aynı gün saat 19.00’da da Amfi Tiyatro’da (Marina), Şef Oğuzhan Kavruk yönetiminde, Deniz Toygür Conus’un (keman) solist olarak yer alacağı “Günbatımı Konseri”nde, Vivaldi’nin “Dört Mevsim” eseriyle sanatseverleri selamlayacak.

Geçtiğimiz Ocak ayında sanat yolculuğuna başlayan ve kısa sürede klasik müzik dünyasının yükselen yıldızı olan KODA, Bodrum’daki ilk konserini Gümüşlük Klasik Müzik Festivali'nin açılışında vermişti. Temmuz ayında gerçekleşen konserde Şef Rengim Gökmen yönetiminde, Piyanist Gülsin Onay'la birlikte sahne alan KODA, binlerce sanatsever tarafından ayakta alkışlanmıştı. KODA ayrıca, geçtiğimiz hafta İsveç’te düzenlenen Carlscrona Klasik Müzik Festivali’nde sahne alarak, İzmir’i ve Karşıyaka’yı başarıyla temsil etmişti. Orkestra, 2015-2016 konser sezonunda, Karşıyaka Belediyesi Hikmet Şimşek Sanat Merkezi’nde İzmirli müzikseverlerle buluşmaya devam edecek.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Hepimiz “Aynı Gökyüzüne Bakıyoruz”
Sonraki Haber Genç yaşta meslek sahibi oluyorlar

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?