ANA SAYFA > EĞİTİM > Hepimiz “Aynı Gökyüzüne Bakıyoruz”

Hepimiz “Aynı Gökyüzüne Bakıyoruz”

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Hepimiz “Aynı Gökyüzüne Bakıyoruz”

İzmir Üniversitesi Toplum Gönüllüleri Kulübü iki yıldır 5 ilde devam eden “Aynı Gökyüzüne Bakıyoruz” projesini İzmir Çocuk ve Gençlik Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda 23 haftadır etkinliklerle sürdürüyor.

İzmir Üniversitesi Toplum Gönüllüleri Kulübü öğrencileri, tutukevlerindeki çocukların yeniden suça yönlenmelerini önlemek ve sorunsuz bir şekilde sosyal hayata uyum sağlamaları konusunda onlara destek vermek amacıyla 2 yıldır 5 ilde devam eden “Aynı Gökyüzüne Bakıyoruz” projesi için 23 haftadır İzmir Çocuk ve Gençlik Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda etkinlik gerçekleştiriyor.

Üniversitelerde okuyan gönüllü ağabey ve ablaların çocuklara rol model olmasının, onların gelecek hayatlarının şekillenmesi noktasında büyük öneme sahip olduğunu ifade eden Kulüp Koordinatörü İhsan Yılmazlar, “Kendi kapasite ve yeteneklerinin farkında, sosyal ve mesleki becerilere sahip, kendini ifade edebilen çocuklar olarak eğitim öğrenim hayatlarına devam ederlerse, kendilerini toplumdan ve sosyal hayattan dışlanmış hissetmeyecekler, hayatın onlara yeni olanaklar sunduğunu görecekler ve ilgilerini çekecek yeni alanlarda kendilerini geliştirecekler” açıklamasında bulundu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da can dostlara veteriner zabıtası
Sonraki Haber KODA, D-Marin Festivali'nde iki konser verecek

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?