ANA SAYFA > İZMİR > Koç: İzmir sporcu kampı merkezi olmalı

Koç: İzmir sporcu kampı merkezi olmalı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Koç: İzmir sporcu kampı merkezi olmalı

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir Milletvekili Adayı Murat Koç İzmir’in spor kampları merkezi olması gerektiğini ve bunun için mücadele edeceğini söyledi.

İzmir’de bir çok amatör spor kulübünün yaşaması için önemli yardımlarda bulunana MHP İzmir Milletvekili Adayı Murat Koç, Çamdibi Spor birlik ve dayanışma yemeğine katıldı. Bornova Kaymakamı ve CHP Milletvekili adaylarının da katıldığı geceye Klüp Başkanı Şefik Yılmaz ev sahipliği yaptı. Yılmaz, Türk futboluna önemli isimler kazandıran Çamdibi Spor’a her zaman destek olduğu için MHP adayına teşekkür etti. Misafirlere hitaben bir konuşma yapan Murat Koç, “Bornova’daki 36 amatör spor klübü gençlerimizi yani geleceğimiz ahlaken, fiziken ve zihnen pırıl pırıl yetiştiriyor, emeği geçenle herkese teşekkür ederiz. Bugüne kadar hep klüplerimize destek olduk. İnşallah bundan sonra projelerimizle de onların önünü açacağız” dedi.

Projeler üretiyoruz 

Bornova’da İzmir’i sporcu kamp merkezi haline getirecek alanlar olduğunu vurgulayan Koç, Bornova Stadı’nın yapıldığı yerde 50 Dönüm Milli Emlak’a ait arazi var gelin o alanda 36 spor klübümüzün kullanabileceği tesisler yapalım ben siyasetçi olarak bunun mücadelesini vermeye hazırım. İşadamı olarak da hem kendim destek olacağıma, hem de iş dünyasının desteğini sağlayacağıma söz veriyorum” dedi. Bornova’da Manisa yolu başta olmak üzere İzmir’in pek çok yerinde sporcu kamp merkezlerinin kurulabileceğini söyleyen Koç, “İzmir’imizin hem havası hem doğası buna müsait. Antalya bunu yapabiliyorsa İzmir daha iyisini yapabilir ama bunu istemek, bunun için çalışmak, proje üretmek lazım. Ben Ankara’da İzmir için çalışacağım derken işte bunu kastediyorum. Yer göstererek, proje göstererek, kentimize, insanımıza faydalı olacak işler yapacağız” ifadelerini kullandı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber HavaJet kariyer günlerine büyük ilgi...
Sonraki Haber Karşıyaka'da Can Erdem 10 gün daha yok

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?