ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'da Can Erdem 10 gün daha yok

Karşıyaka'da Can Erdem 10 gün daha yok

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da Can Erdem 10 gün daha yok

Karşıyaka'da dalak büyümesi yüzünden son 2 maçta forma giyemeyen Can Erdem'in sahalara dönüşünün uzadığı bildirildi.

 Doktorlar, 22 Mart'tan bu yana antrenmanlara çıkamayan Can'ın en az 10 gün daha istirahat edeceğini açıkladılar. 8 golle takımın en skorer ismi olan Can, Adana Demirspor ve Bucaspor maçlarını kaçırırken, kritik öneme sahip Altınordu ve Denizlispor müsabakalarında da oynamayacak. Skorer oyuncunun 29 Nisan'daki Giresunspor karşılaşmasına yetişip yetişemeyeceğinin ise belirsiz olduğu öğrenildi.

Yeşil kırmızılı ekibin Can Erdem'in yokluğunda en büyük kozu son haftalarda yükselen form grafiği ile dikkat çeken Kahe olacak. Yusuf Şimşek döneminde forma giydiği 20 maçta 3 gol atabilen 33 yaşındaki Brezilyalı, teknik sorumlu Ayhan Akman yönetimindeki son 6 karşılaşmada 4 kez fileleri sarstı. Toplamda 7 gole ulaşan Kahe, 8 gollü Can'ı yakalamak üzere. Son 6 müsabakada 4 galibiyet elde eden Kaf-Kaf, ligde Kahe'nin gol attığı 5 randevuda hiç yenilmezken 3 galibiyet, 2 beraberlik aldı. Altınordu derbisine hazırlanan Karşıyaka'da Can dışında eksik yok.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Koç: İzmir sporcu kampı merkezi olmalı
Sonraki Haber Mavişehir'de avukat kadına eski kocası kurşun yağdırdı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?