ANA SAYFA > EĞİTİM > HavaJet kariyer günlerine büyük ilgi...

HavaJet kariyer günlerine büyük ilgi...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
HavaJet kariyer günlerine büyük ilgi...

HAVAJET’te 9.sınıf öğrencilerinin gelecek sene okuyacakları alanları seçmelerine yönelik "kariyer günleri" eğitimleri başladı.

İzmir Menemen’de bulunan Özel HAVAJET Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi’nin konferans salonunda düzenlenen kariyer günleri büyük ilgi görüyor.

Okul müdürü Ahmet Şahin'in öğrencilere "Hayatta mutlu olmak için işinizi ve eşinizi iyi seçmelisiniz" sözleri ile başlayan toplantıda kürsüye gelen kaptan pilot Muammer Saçlı, nasıl pilot olduğunu, mesleğinin güzel ve meşakkatli yönlerini anlattı.

Motor meslek lisesinden mezun olduğunu, yılarca keyifle uçak-bakım teknisyeni olarak çalıştığını ve sonradan pilotaj eğitimi alarak pilot olduğunu belirten Pilot Saçlı "Havacılık her yönüyle keyifli bir meslektir, doyurucudur ve iyi para kazanırsınız. Bunun için dil eğitiminin önemli olduğunu ve mutlaka iyi bir yabancı dil - özellikle İngilizce- öğrenilmesi gerekir” dedi.

Toplantıda konuşan HAVAJET İcra Kurulu Başkanı Mehmet Çelebi, dünyanın en önemli uçak üreticisi Airbus' dan sonra Mayıs ayında da Boeing firmasını ziyaret edeceklerini, bu firmalarla yaptıkları sözleşmelerle öğrencilerine staj imkânı elde edeceklerini söyledi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Gaziemir’in evlerinde şenlik heyecanı
Sonraki Haber Koç: İzmir sporcu kampı merkezi olmalı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?