ANA SAYFA > İZMİR > “Kız Kardeşim” Projesi İzmirli kadınlarla buluşuyor

“Kız Kardeşim” Projesi İzmirli kadınlarla buluşuyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
 “Kız Kardeşim” Projesi İzmirli kadınlarla buluşuyor

“Kız Kardeşim” Projesi Kayseri, Malatya, Gaziantep ve Trabzon’un ardından İzmir’de devam edecek. İzmir Ticaret Borsası, İzmir Valiliği İl Dernekler Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü-Hayat Boyu Öğrenme Birimi’nin ev sahipliğinde, Coca-Cola Türkiye ve Boğaziçi Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi (BÜYEM) işbirliğiyle gerçekleştirilecek eğitimler kapsamında kadınlara, finansal okuryazarlıktan etkili konuşmaya kadar farklı alanlarda yetkinlik kazandıracak bilgiler verilecek.

Kayseri, Malatya, Gaziantep ve Trabzon’da büyük ilgiyle karşılanan “Kız Kardeşim” Projesi İzmirli kadınlarla buluşmaya hazırlanıyor. İzmir Ticaret Borsası, İzmir Valiliği İl Dernekler Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü-Hayat Boyu Öğrenme Birimi’nin ev sahipliğinde,  Coca-Cola Türkiye ve Boğaziçi Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi (BÜYEM) işbirliği ile 11 –25 Mart tarihleri arasında İzmir Ticaret Borsası’nda gerçekleştirilecek eğitimlere 18-55 yaşları arasındaki okuryazar tüm kadınlar katılabilecek.

Boğaziçi Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi’nin (BÜYEM) alanında uzman isimlerinin vereceği ücretsiz eğitimlere katılmak isteyen kadınlar, 9-10 Mart tarihlerinde İzmir Ticaret Borsası’na başvurarak programla ilgili detaylı bilgi alıp kayıt yaptırabilecek.

Proje kapsamında, katılımcıların kendilerini geliştirmelerine ve yetkinlik kazanmalarına destek olacak eğitimler verilecek ve kadınların ekonomiye katılımlarının önünü açmaya yönelik çalışmalar gerçekleştirilecek. Kişisel gelişimin yanı sıra finansal okuryazarlık, iletişim, sosyal medya, diksiyon, etkili konuşma ve bireysel motivasyon gibi konularda eğitim alacak katılımcılar, eğitimlerin sonunda kendi alanlarında rol model olan ve ilham veren lider kadınlarla bir araya gelerek onların tecrübelerini birebir dinleme fırsatı da yakalayacak.

11 Mart Cuma günü saat 13:30’da başlayacak derslere katılan kadınlara, eğitim sonunda düzenlenecek törenle sertifika belgesi verilecek. Bir yıl içinde Türkiye’nin dört bir yanında binden fazla kadına ulaşılması planlanan proje, İzmir’den sonra, Adana ve Sakarya’da devam edecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Öğretmenlerin yüzde 64,6'sı serbest kıyafet istiyor
Sonraki Haber Özcan Purçu, Meclis'te Güzelbahçe Hastanesi'ni sordu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?