ANA SAYFA > İZMİR > Kentkart'tan açıklama...

Kentkart'tan açıklama...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kentkart'tan açıklama...

Kentkart A.Ş bugün yaşanan İzmir ulaşımındaki kaos ve sıkıntıya dair bir açıklama yayınladı.

İşte o açıklama;

30 Mayıs 2015 tarihi itibariyle KENTKART tarafından yapılan açıklamayla, İzmir’deki ulaşım hizmetini tamamladığımız basına açıklanmıştır.

Şirketimiz 28-29 Mayıs 2015 tarihlerinde sistemle ilgili teknik detay ve şifrelerini idare yetkililerine tutanak ile teslim etmiştir. 1 Haziran itibariyle şehirde yaşanan “Şifrelerin kentkart tarafından değiştirildiği” iddiası tamamen yanlış ve asılsızdır. Şirketimiz sorumluluklarını ve görevlerini 31 Mayıs 2015 tarihi itibariyle tamamlamıştır.

Şirketimiz aleyhine yapıldığı ifade edilen suç duyurusuyla beraber basına yapılan açıklamalar gerçeği yansıtmamaktadır. İftiradır.

Yaşanan sorunların temel nedeni; akıllı ulaşım sistemlerinde ücret toplama konusunda referansı ve deneyimi bulunmayan bir firmanın işi üstlenmesi ve ESHOT’un geçişe ilişkin süreci doğru yürütememesi kaynaklıdır.

ESHOT iş bitirme referansı olmayan bu firmaya ihaleyi, KENTKART’ın teklif ettiği bedelin yüksek olması nedeniyle değil, İzmirli bayilerin paylarını yüksek belirlediğimiz için vermiştir.

Benzer iş deneyimi ve konuyla ilgili uzmanlığı olmayan bir firmanın iş konusundaki yetkin olmayışından kaynaklanan sorunlar ve şehirde yaşanan ulaşıma dair başarısızlıklar, 16 yılı aşkın süredir başarı ile hizmet veren ve ulaşım konusunda marka olan Firmamıza yüklenmeye çalışılmakta, hukuk ve vicdan zorlanarak haksız şekilde Firmamız suçlanmaktadır.

KENTKART olarak, tüm bu asılsız suçlamalara rağmen, çalışmalarımıza ve ulaşıma dair sorumluluklarımızı doğru, dürüst ve hızlı bir şekilde yerine getirmeye devam etmekteyiz. Yaşanan sıkıntıların aşılması için İzmir’in ve İzmirlinin yanında olduğumuzu ve üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmeye devam edeceğimizi kamuoyuna  ve  değerli basına  saygıyla duyururuz.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Balbay:''İzmir'de yüz bini aşkın Suriyeli var...
Sonraki Haber Tanrıkulu: ''Harmandalı Çöplüğü işletmeye kapatılmalı''

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?