ANA SAYFA > GÜNDEM > Kaymakam, Karşıyakalı eğitim sendikası yöneticileriyle biraraya geldi

Kaymakam, Karşıyakalı eğitim sendikası yöneticileriyle biraraya geldi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaymakam, Karşıyakalı eğitim sendikası yöneticileriyle biraraya geldi

Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu Karşıyaka’da bulunan eğitim işkolundaki sendika temsilcileri ile biraraya geldi.

Karşıyaka’daki eğitim sorunlarının tartışıldığı, çözüm önerilerinin sunulduğu toplantının daha geniş katılımla tekrarlanacağı belirtildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Protokol Salonu’nda düzenlenen toplantıya Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu, şube müdürleri Bahattin Gengörü, İlhami Dağlargüler, Mehtap Gemici, Hüseyin Furtana, Eğitim İş 3 nolu Şube’den Başkan Hüseyin Çalışkan, Nihat Asilsoy, Ali Abbas Erkmen, Türk Egitim Senden 2 nolu Şube’den başkan İrfan Toksoy, Kemal Bakır, Eğitim Birsen 2 nolu Şubeden başkan yardımcısı Celal Demirkol katıldı.

Toplantıda konuşan Kaymakam Yücel, ”Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın iyi yetişmelerinin sorumluluğunu taşıyoruz, görevimizi iyi yaparak, ülkemizi ne kadar sevdiğimizi göstermiş olacağız” dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu, bundan sonra bu tür toplantıların geniş katılımlar ile tekrarlanacağını belirterek, sendikaların görüş ve düşüncelerinin yararına değindi.

Haber ve Fotoğraflar: Yılmaz DURMAZ

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'daki işitme engelli çocuklara destek
Sonraki Haber Gelişim'in Princeton geleneği

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?