ANA SAYFA > EĞİTİM > Gelişim'in Princeton geleneği

Gelişim'in Princeton geleneği

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Gelişim'in Princeton geleneği

Dünyanın en prestijli MUN (Model United Nations) Konferanslarından biri olan Amerika Birleşik Devletleri Princeton Üniversitesi PCMUN 2014’e Gelişim Lisesi MUN Kulüp öğrencileri Erendiz Müstecaplıoğlu, Tuna Tüzün, Utku Tarhan,Barış Arabacı, Karahan Keskinerve öğretmenleri Yeşim Kırlı özel davetle katıldılar.

Türkiye'den kabul edilen iki okuldan biri olan Gelişim Koleji öğrencileri, Amerika Birleşmiş Milletleri New Jersey eyaletinde yapılan konferansta yoğun bir programa katıldılar. Gelişim Koleji  MUN Kulübü öğrencileri, dünya çapında 61 okul ve 1000 katılımcının olduğu konferansta  Birleşmiş Milletler Modeli oluşturarak, silahsızlanma ve uluslararası güvenlik Konseyi’nde  Umman’ı temsil ettiler.Arap ekonomik entegrasyonu ve Suriye-Irak anlaşmazlığı konularında gösterdikleri performanstan ötürü takdir ödülüne layık görülen  Gelişimli Öğrenciler,  Princeton Üniversitesi’ni yakından tanıma ve kendi dallarında uzman profesörlerle de tanışma fırsatını da yakaladılar. Gösterdikleri üstün performanstan ötürü her yıl Princeton Üniversitesi MUN Konferansına özel davet alan Gelişim Koleji öğrencileri, yakın zamanda Berkeley ve Colombia Universitelerinin de özel çalışmalarına katılacaklar.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kaymakam, Karşıyakalı eğitim sendikası yöneticileriyle biraraya geldi
Sonraki Haber Başbakan Davutoğlu, bedelli askerliği açıkladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?