ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'ya tribün kapatma cezası...

Karşıyaka'ya tribün kapatma cezası...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'ya tribün kapatma cezası...

TFF Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Karşıyaka'ya Kardemir Karabükspor maçındaki olaylar nedeniyle ceza verdi.

Taraftarların neden olduğu olayın 4. kez tekrarlanması nedeniyle 40 bin TL. para cezasına çarptırılan Karşıyaka Spor Kulübü'ne ayrıca kapalı tribün kapatma cezası da geldi. Karar şöyle:

"KARŞIYAKA SPOR Kulübünün, 12.03.2016 tarihinde oynanan KARŞIYAKA - KARDEMİR KARABÜKSPOR PTT 1.Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada 4. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 40.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, FDT'nin 53/2. Maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan KAPALI tribüne giriş yapan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki ev sahibi müsabakaya girişleri engellenmesine karar verildi."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber ''İzmir'de Tiyatro'' Günleri, Karşıyaka'da başladı
Sonraki Haber Açık Caz Orkestrası Atölyesi, konserle bitti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?