ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Açık Caz Orkestrası Atölyesi, konserle bitti

Açık Caz Orkestrası Atölyesi, konserle bitti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Açık Caz Orkestrası Atölyesi, konserle bitti

İzmir Kültür Sanat ve Eğitim Vakfı’nın (İKSEV), İzmir Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile düzenlediği 23. İzmir Avrupa Caz Festivali’nin beklenen “Açık Caz Orkestrası Atölyesi Final Konseri” dün gece AASSM Küçük Salon’da yapıldı.

İzmir İtalya Konsolosluğu işbirliği ile düzenlenen ve Luca Costantini (gitar),  Andrea Biondi (vibrafon), Jacopo Ferrazza ( kontrbas), Valerio Vantaggio (davul) yönetiminde yapılan Açık Caz Atölyesine katılan genç caz sanatçılar dinleyenlerine unutulmaz bir konser yaşattı. Luca Costantini Quartet üyeleriyle birlikte çalan gençler, caz standartlarının yanı sıra Dörtlü’nün bestelerinden örnekler de sundu. Katılımcılar katılım belgelerini konser sonunda İzmir İtalya Konsolosu Luigi Iannuzzi ve Grup üyelerinin elinden aldı.

23. İzmir Avrupa Caz Festivali, 19 Mart Cumartesi günü saat 20.30’da Polonya Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosluğu ve Polonya Cumhuriyeti İzmir Fahri Konsolosluğu işbirliği ile AASSM Küçük Salon’da yapılacak Piotr Baron Quintet konseri ile sona erecek. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'ya tribün kapatma cezası...
Sonraki Haber Tolungüç, Karşıyaka'ya gelmek için Galatasaray'ı reddetmiş

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?