ANA SAYFA > SPOR > Tolungüç, Karşıyaka'ya gelmek için Galatasaray'ı reddetmiş

Tolungüç, Karşıyaka'ya gelmek için Galatasaray'ı reddetmiş

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Tolungüç, Karşıyaka'ya gelmek için Galatasaray'ı reddetmiş

Karşıyaka bu sezon sözleşme imzaladığı 5. teknik direktör olan Soner Tolungüç'ün, yeşil kırmızılı takımın başına geçmek için Galatasaray'ı reddettiği ortaya çıktı.

Ligde zor günler geçiren Karşıyaka'nın yeni teknik direktörü Soner Tolungüç'le ilgili çok önemli bir detay ortaya çıktı. Tolungüç, Karşıyaka gelebilmek için daha önce üç yıl formasını da giydiği Galatasaray'dan gelen yardımcı antrenörlük teklifini reddetti. 

Tolungüç'ün dün İzmir'e hareket ettiği sırada Galatasaray 2'nci Başkanı Cengiz Özyalçın'ın kendisine telefon ederek yeni Teknik Direktör Jan Olde Riekerink'in ekibinde yer almasını teklif ettiği, Galatasaray'ın UEFA Pro Lisans belgesi olmayan Riekerink'in yerine esame listesine teknik direktör olarak Tolungüç'ün adını yazdırmayı planladığı öğrenildi. Teknik Direktör Soner Tolungüç ise bu teklifi Karşıyaka ile anlaştığı için kabul etmedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Açık Caz Orkestrası Atölyesi, konserle bitti
Sonraki Haber Sema Aydın: "2016 Yunanistan yılı"

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?